Алибегов: Ще фалира икономиката, ако се въведе сертификат

Няма как да проработи при 20% ваксинирани, заяви той
Обновена: 18 окт 2021 22:46 | 18 окт 2021 22:16, Веселина Йорданова
145

"Ние сме твърдо против да наложат да се работи със сертификати само в ресторантьорския бранш. Каквото е за всички, това трябва да е и за нас", заяви председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Bulgaria ON AIR.

"Днес синдикатите и работодателите опитаха всичко да се разберат с правителството, имаха много хубави идеи, предложиха ги. Както казаха на пресконференцията: Да, видяхме се, поговорихме си. Намерения много, решения - никакви", добави още той в "Денят ON AIR".

"Зеленият сертификат", който се опитва в момента да въведе Министерството на здравеопазването, няма как да проработи, тъй като ние се опитваме да го въведем при 20% ваксинирани, а в другите държави е било въведено при 60% ваксинирани", посочи Алибегов.

Според него в тази ситуация ще фалира икономиката и това е абсолютна абдикация на държавата. Утре ще се проведе поредният протест на ресторантьорите.

"Това е формата на недоволство, която трябва да изкажеш, когато ти си пробвал всичко, а отсрещната страна няма нищо. Очаквам да си изкажем нашето недоволство. Очаквам синдикатите да бъдат поканени на среща отново", подчерта Алибегов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: Ричард Алибегов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя ли започна да разбира от икономика остава тиквата, ако недай боже гербавите спечелят да го назначи за министър.
84
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От коментарите личи ,че освен от корона вирус ,българина отдавна боледува и от друга още по заразна болест- глупостта!!!
83
3
 
12
 
! Отговори
Гьон Сурат преди 2 години
И Мохамед Али да дойде и да ми каже, па нема да се ваксинирам.
82
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ми е адски антипатичен.
81
0
 
28
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Че се молиме да влезем у ресторант !? Че си наврете ресторантите там , където си навряхте цигарите от 6лв !
80
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо да фалира, поради каква причина сертификата ще направи срив в икономиката!!! Пречи на хората да работят ли, що ли? Много нискоразрядни приказки.
79
0
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Али Беков.Тоя турски порязан за българин ли се мисли. Линч!
78
7
 
7
 
! Отговори
Ал-ме-еба Ал-бега преди 2 години
Ще фалират автомобилните производители ако въведат задължителни колани и еърбеци.
77
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то и тебе и такива дивчовци като тебе никой не ги спира по пътя към св. Петър, но накрая повличате невинни хора, които са пазили съвестно себе си и други хора от заразяване. Измеееееет, ей тва сте вие антиваксаджиите.
76
4
 
20
 
! Отговори
@ преди 2 години
До АнонименАма никой не те спира да си направиш тотален локдаун не за 2 седмици, а за 2 години. Взимаш бурканите и се затваряш в мазето. Кой те спира? От къде на къде ще затваряш останалите хора?
75
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва тотален локдаун за 2 седмици,ама тотален,а не някакви неработещи простотии като зелени сертификати,защото те са неработещи,няма и да бъдат!
74
21
 
15
 
! Отговори
нов черен ужас в ЕС преди 2 години
5000 заразени, 214 починали. алибегов и подобните му убиха 214 българи само за един ден но това тях не ги интересува изобщо, какво му пука на алибегов на радев или на кацаров?
73
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета коментар че в Пирогов първи са се ваксинирали.Глупости.Как го видя?По телевизията? Не е вярно.Лекарите знаят каква опасност е ваксината и не се ваксинират но не се казва за да не отказват народа.Две години и не се е махнал корона вируса!Ясно защо.Защоро пръскат.Българка лаборантка във Франция открива във въздуха корона вируса и като съобщава шест месеца неплатен отпуск.Който не вярва нека се ваксинира пък ние неваксинираните че ядем жито след година две .
72
5
 
22
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
Само да припомня на всичките вакси-на.цита, че любимите ви производители на ваксини, най-обичат да правят поддържащи медикаменти! Поддържащи, не лекарства! Медикаменти, които да употребявате постоянно и да им носят редовни приходи. Лекарства ( вкл. и антибиотици ) почти не разработват! Това е общодостъпна информация благодарение на множество журналистически разследвания и е много преди пландемията. И всякакви прилики с действителни "6-месечни ваксини" не са случаини!
71
5
 
12
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Вие Алибегов не го мислете! Той си е надвил на масрафа, а и както виждаме, каквото си е наумил, го постига. Върти няколко министерства на пръста си. Вие така можете ли? Като почнете да можете, тогава го мислете Алибегов!
70
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който оцелее ще разказва.Целта е да се намалят пенсионерите за да не плащат пенсии.Много пенсионни фондове са пред фалит . Като цяло целта е да се намали населението на света.Още преди много години Бил Гейтс казва че за да се спаси планетата трябва населението на света да стане 500000000 . Които не умрат от ваксината ще бъдат бездетни и по тези два начина ще се намали популацията..В ИСУЛ лекари казват че само ваксинирани са умирали.Но се крие това.
69
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 80 "Аз се чудя с тия сметки ка ще издържа зимата, те искат некви хартийки да размятам" С тоя (антиваксърски) акъл още дълго ще си в тая позиция. После да не се чудиш защо е така!
68
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Пирогов пьрви се ваксинираха само не льжете, ми недей ваксинирайте.
67
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 78 "Е, да се пробват, няма лошо. Просто тия 20% ваксинирани със сертификатчетата ще работят пет пъти повече и ще харчат пет пъти повече, за да ни докажат, че няма да фалира икономиката. А ние ще им гледаме сеир острани." И без това ваксинираните работят работа с висока добавена стойност, а антиваксърчетата сте (когато въобще работите нещо) в сектора с нискоквалифициран и нископлатен труд. Те ще работят колкото винаги са работили и пак ще движат 80% от икономиката без ВСИЧКИ ВАС. :)
66
5
 
0
 
! Отговори
Сандокан преди 2 години
Дръжте *** всички за фъншуя и кой квот държи да си го навре отзад, тъй става ли?

Спонсорирани публикации