Седмите "Годишни награди на Imoti.net" разкриват най-успешните и доверени представители на имотния сектор в България за 2021г.

Победителите в единствения национален конкурс за недвижими имоти ще станат ясни на 17 май
13 май 2022 11:58, Красимир Ангелов
2
Седмите "Годишни награди на Imoti.net" разкриват най-успешните и доверени представители на имотния сектор в България за 2021г.

Съвсем скоро предстои да станат ясни имената на победителите в седмото издание на авторитетния конкурс "Годишни награди на Imoti.net", който водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. На 17 май, в хотел Hyatt Regency Sofia, ще се проведе официалната церемония по връчване на престижните отличия.  

Организаторите издават, че призьори в 13-те отделни категории в новото издание на конкурса са най-успешните и доверени компании и експерти в сектора за изминалата 2021г., избрани сред повече от 60 представители на имотния сектор, които взимат участие в оспорваната надпревара за наградите през тази година.  

По време на бляскавото събитие ще бъдат наградени победителите в категория „Агенция за недвижими имоти“, разделена на няколко подкатегории – за малък бизнес (до 4 брокера), за среден бизнес (от 5 до 9 брокера) и за голям бизнес (10 и повече брокера). Категориите „Дебют на агенция за недвижими имоти“ и „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ през последните години привличат все повече кандидати. Наградата „PropTech“ се връчва на компаниите в сектора за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. На 17 май ще стане ясно и името на компанията, която ще грабне отличието „Реклама на имот“.

Все по-атрактивно за компаниите в сектора се оказва и отличието „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“. По време на седмото издание на авторитетния конкурс ще бъде отличен и най-успешният „Брокер на недвижими имоти“ за изминалата 2021г. – награда, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор. Паралелно с това, по време на тържествената церемония ще бъде отличен и най-добрият жилищен „Имот на годината“.

Победителите в отделните категории са определени при ясни критерии след съгласуване от експертно и независимо жури в лицето на специалисти от различни сфери, които имат нелеката задача да оценят прецизно постиженията, коректността и добрата репутация на кандидатите за призовите места в седмите „Годишни награди на Imoti.net“.

Паралелно с това, по време на тържествената церемония на 17 май ще станат ясни имената на носителите на трите награди, определени от потребителите - „Награда на потребителите – за агенция за недвижими имоти“, „Награда на потребителите – за най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ и „Награда на потребителите – брокер на недвижими имоти“. Imoti.net ще връчи и специална награда за принос в бизнеса с недвижими имоти, а специалната награда на Пощенска банка ще отличи компанията с най-високо качество в обслужването през 2021 г.

Водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира "Годишните награди на Imoti.net" в унисон с мисията си да допринесе за по-голямата разпознаваемост и видимост на добрите компании в имотния сектор сред обществото. Това е единственият национален конкурс за недвижими имоти в страната, който помага на потребителите и клиентите на агенциите в сектора да се насочат към услугите на доверените компании и експерти в сектора.

Генерален партньор на "Годишни награди на Imoti.net" е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Корект, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големите спекуланти в страната са агенциите за имоти. Така надуха цените че чак те не си вярват. 2000 евро са цените във покрайнините на Виена. Направете си сметка. Онзи ден четох новина, че най големия строителен холдинг в Китай не можа да си плаща кредитите и е почти в несъстоятелност. Така че умната народе.

Спонсорирани публикации