Bloomberg TV Bulgaria стартира първото у нас тв състезание за иновативни предприемачи

Най-дръзките стартъпи у нас могат да кандидатстват за участие в телевизионния формат от 19 май
16 май 2022 16:11, Йоана Цонева
7
Bloomberg TV Bulgaria стартира първото у нас тв състезание за иновативни предприемачи
Снимка: БГНЕС

Предприемаческата екосистема и нейното развитие от години са се доказали като изключително важни фактори за повишаване на качеството на бизнес средата във всяка страна. Именно затова, като продължение на мисията си да бъде в полза на бизнеса, Bloomberg TV Bulgaria прави поредната крачка към насърчаване на добрите бизнес идеи и практики и съвсем скоро предстои да стартира нов уникален за българския ефир телевизионен формат, в който главни герои ще бъдат някои от най-иновативните, дръзки и вдъхновяващи предприемачи на България.

От есента Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“. В него ще бъдат показани едни от най-отличаващите се, обещаващи и амбициозни стартъп проекти и техните създатели, които ще се впуснат в надпревара за първото място и голямата награда.

Стартиращите компании, които ще се включат в „Дръзките“, ще бъдат избрани по определени критерии. От 19 май ще стартира и процесът по кандидатстване. В него ще имат възможност да се включат всички предприемачи, които искат да участват в телевизионното състезание и да представят продуктите или услугите си пред широка аудитория, инвеститори и партньори.

Повече подробности за „Дръзките“ и критериите, на които трябва да отговарят, за да кандидатстват за участие в телевизионния формат, очаквайте на 19 май!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това Sharktank/Dragonden ли ще е?
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ли ще питат инвеститорите: "А какви връзки имате, за да се защитите от продажни общинари, силови групировки, институционален тормоз или просто нчкой, дето има за братчед прокурор?" - Отговорът на този върпсо ще определя победителите!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си, как рани мутри, партийни чеда, че и някой 70 годишен партиен деец, се събират ис е правят, че имаме реална икономика и свободен пазар :)
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го спечели дружество топлофикация. С иновативното решение сгряване на имот от сградна инсталация .
2
1
 
1
 
! Отговори
Понзи преди 1 година
Измамници!
1
2
 
2
 
! Отговори
Ще се казва преди 1 година
Кой е по-по-най нагъл измамник и крадец! Да питам какво стана с онзи взел пари от нашите данъци, който направи "приложение" за свободните легла по време на ковид? Даваха го по ТВ! Някой ще каже ли колко пари изхарчихте за иноватора и каква е обществената полза? Всичко подобно и дупка за отклоняване на държавни средства и замитане на следите!

Спонсорирани публикации