Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
21
 
! Отговори
Препатил преди 1 година
Талибаните, да ти кажа, са една идея по-добри от тези на бул. Арсеналски.Поне искат да има ред и унищожават полетата с мак в Авганистан - а не го дистрибутират и продават на децата.
235
4
 
12
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 252 По какво позна че са гербаджии ? Аз мисля че са от ИТН или БСП.Истината е че тези типове не се интересуват от политика.Те са от партия на престъпници.
234
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха той вкъщи ли се е скрил, верно не е знаел кво става
233
23
 
2
 
! Отговори
Доко,доко преди 1 година
Пуснете момчето! Куки долни.
232
0
 
35
 
! Отговори
179 преди 1 година
Това не е единичен случай. Преди 9 години футболист На Славия със 1 удар убива човек пред столично казино. След 2-3 години е пуснат под претекст, че е бил провокиран и не е искал да го убие а просто да се защити. Същия този днес си играе футбол.... И да добавя не знам кой е прав и кой крив но в България доста хора които са извършили убийство са на свобода а това е във противовес със всички писани закони. Трябва да има някакво наказание...
231
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НалъмПротестурва за нови чипици и заплати :)
230
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те от София Запад всички са такива, ама не са затвора, а играят с Бойко мачлета и се снимат с него!
229
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно в съда ще иде с патерица, като онова ла*но от Перник. Да изгние в затвора.
228
0
 
49
 
! Отговори
До Анонимен 258 преди 1 година
А знаеш ли защо станаха толкова толерантни законите. Защото тези които са ги измислили всъщност вършат престъпления и с цел да опазят някого или да измъкнат някого въвеждат вратички на толерантност във всеки закон във всяко правило където имат интерес за да защитят свой човек и да го измъкнат от проблема. Но това се прави не само от управляващите но и при шуробаджанащината на всеки Българин. Тоест, утре ако ги смениш с други, ще правят същото защото Българите са такива. Не е виновна САЩ нитоСССР
227
0
 
36
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
"неадекватен и дрогиран" при ареста му!?....Надявал се е на милост и сигурно ще се окаже че е имал "тежко детство"....Не смъртно наказание,лудница или затвор за такъв тип а 40год.окован в трудов лагер по 12ч.труд....Но по вероятно е да мине леко с подходящи помощници и да се забрави случката - нали ни е либерална системата.
226
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Законите в България са написани, изцяло в полза престъпниците и ето защо такива индивиди не са затвора къде им е мястото.
225
10
 
1
 
! Отговори
до 260 преди 1 година
Айде стига пяхте за тая автомивка, бе. От месеци не е негова. Някога си я въртял.
224
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствено се чудя как до сега не са му запалили автомивката и всичко там където върти престъпленията си. Минавам всеки ден от там и искам да ви кажа че съседите му на булевард Арсеналски са същите престъпници като него. Някоя нощ полицията да провери всички собственици на бул Арсеналски от мола до входа на парка да види за какво става дума - съмнителни хора със съмнително доходи със съмнително образование съмнително живеят в центъра на София. Поне не са талибани като на лъвов мост.
223
0
 
45
 
! Отговори
Нонстрадамус преди 1 година
Такива *** и ***, трябва да бъдат евтаназирани на място. Цялото им имущество за жертвите.
222
0
 
35
 
! Отговори
Цеко преди 1 година
МММ дааааа, властите пристигат, винаги след ковчега на мъртвеца......От ,,голяма полза,, са за гражданите!!!!!!!!!!!!
221
0
 
49
 
! Отговори
Налъм преди 1 година
след като им "избягал" преди две седмици то к а п у т , къде бя 'нашата полиция" ни пази бе ....ей така ще изпукаме от безхаберност щото големото раздаване на мангизи е по-важно от. реп.ки
220
2
 
23
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Със сигурност е бил пазен с този профил този продукт на софийския опадък. Ако е бил в опегето на Гешев и ако му хванем дигиталния отпечатък в устройството на някоя Сийка ще има безсънна нощ за специализираната "прокуратура" ден преди закриването и арестуването на Гешев
219
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Полицай: С липса на желание за каквото и да е заяждане, но професията Полицай се обезмисля...! Не посочвам виновното звено, но това е чиста проба анархия!
218
0
 
19
 
! Отговори
до 251 преди 1 година
Горе гледат! Колелото се върти и след време някой нагъл недарасляк като него ще му се извини с ехидна усмивка за неговите деца!
217
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са гербаджиите, неадекватни и дрогирани до ареста им. Престъпници пазени от Гешев и сийките

Спонсорирани публикации