Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Преди седмица избягал от полицията по време на проверка
Обновена: 6 юли 2022 15:33 | 6 юли 2022 14:53, Нели Христова
373
Семерджиев неадекватен и дрогиран при ареста му

Георги Семерджиев е задържан в дома си в напълно безпомощно състояние, неадекватен и дрогиран, научи Нова тв от източници от разследването. Той не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана.

Георги Семерджиев е задържан на адрес, на който не е регистриран, преди това беше претърсен домът на родителите му, каза пред медиите заместник-директорът на Националната следствена служба Ясен Тодоров.

Той посочи, че Семерджиев е задържан в не съвсем адекватно състояние. Но беше адекватен да даде телефон на майка си, за да намерим адвокат, отбеляза Тодоров.

Предстои той да бъде заведен в болница, за да му бъдат взети проби. Следва и повдигане на обвинения, каза още Тодоров.

Преди 2 седмици Георги Семерджиев е избягал от полицията при проверка, съобщават от "24 часа". Той е бил със същата кола, която е шофирал снощи, когато 2 момичета загинаха при катастрофа в София.

Още по темата

Преди 3 седмици, на 11 юни, мъжът е бил хванат да кара на амфетамини и метаамфетамини в Студентски град. Отнета му е както швейцарската книжка, така и българската, от която са взети 84 точки при пълен брой 39. Именно това го накарало седмица по-късно да избяга при опит за проверка на униформените.

Това не е първият му опит да се измъкне на полицията. През 2010 г. скочил от прозореца на 3-я етаж на хола си, за да им се измъкне.

Тогава е задържан по подозрение за участие в манипулиране на мачове. Семерджиев е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение.

През септември 2010 г. тогавашният футболист на "Спортист" (Своге) е хванат при акция на ГДБОП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
1
 
53
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Аз вярвам, че много може се съди на човек от вида. Да се нашариш така, показва както много тежки комплекси и омраза към самия себе си, така и тотално отхвърляне на общ. норми. Никой работодател в БГ не би взел човек на работа с татуирано лице. Този е тотален ***. Според братчето му е същия социопат,днес го гледах "Да, да...той бързичко кара. ЗА НАС Е НАЙ-ВАЖНОТО ТОЙ ДА СЕ ОПРАВИ. А да момичетата.. е .. извинявайте. НО ДАНО БРАТ МИ Е ДОБРЕ, ПРИТЕСНЯВАМЕ СЕ". Малкия му брат е същия б****.
215
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буквално му пише на лицето, че е убиец, а МВР сефте чуват. Голяма изненада.
214
0
 
15
 
! Отговори
Радикал преди 1 година
Тези проблеми се решават на висше ниво с утвърдени методи , но трябва воля! Държавата пуска на пазара по неофициални канали една партида с 99% чистота от 2-3 основни наркотика и всички като този им е СВРЪХяко по веднъж като за последно , но без като! После проблемите рязко намаляват! Само трябва воля!
213
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, които си татуират лицата трябва автоматично да се водят на отчет в МВР и да се подписват всяка седмица под подробен репорт как е минала седмицата им, къде са ходили, с кого са се виждали и какво са правили час по час.
212
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хммм. Странно. Мой комшия го хванаха с някакви промили - не си спомням точно, че беше отдавна. Не бяха някаква кой знае колко голяма цифра. Взеха му книжката, осъдиха го на пробация и два пъти седмично даваше тест за алкохол и наркотици. Да видиш как мина на безалкохолна бира, сокчета и градски транспорт. Значи можело за едни, а тоя доказан убиец-неадекват и наркоман ще разиграват схемата "ама той е добро момче и тия 2 трупа си бяха там"? Лично за мене татус на лицето си е диагноза вече.
211
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Татуиран, напомпан, а бяга като момиченце. В затвора ще стане.
210
1
 
34
 
! Отговори
НИЩО СЛУЧАЙНО! преди 1 година
Бедите идват и от това,че селските апаши на комунизма се смятат и за интелектуалци, а законите са много меки за подобни тип.ове, особено спортисти...
209
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааа, няма начин. Брат му каза той е МНОГО отговорен.
208
0
 
40
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Българина е учудващо толерантен. Ще се изненадате колко оправдателни коментари има в ФБ под подобни неща, особено при млади хора. "Ама вие не сте ли били млади? Грешки не сте ли правили? Сбъркало детето, да го убиеме ли?, Дайде да дадем шанс да се поправи?".. Щото всеки си казва - моето дете може същото да направи. Ако ОБАЧЕ утре неговото синче го премажат на асфалта - същия ТОЛЕРАСТ започва да кв*чи за тежки закони и присъди. Българина е такъв-егоист и гледа всичко през г*за си.
207
0
 
49
 
! Отговори
Един от многото преди 1 година
Очевиден случай на непоправим рецидивист. В такива моменти гърдите ми се стягат и преглъщам трудно. Тези две момичета повече няма да бъдат сред нас, заради този хуманоид. Как да не бъде фен човек на смъртното наказание? За мен да караш в това състояние си е предумишлено убийство с утежняващи вината обстоятелства. Съболезнования на близките на жертвите..
206
2
 
18
 
! Отговори
до полицай преди 1 година
А като знаеш, че нищо не можеш да свършиш , защото шефовете и прокуратурата те спират защо си там? А на протестите за заплатите ходи ли! Защо вместо това не направите с колегите които всичките сте УЖ свестни и онеправдани един път протест, за разнообразие вместо за заплати срещу продажните ви шефове и прокурори! Защо не излезете с доказателства и случаи за корупция и прикриване в съучастие?! ЗАЩО?!
205
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво момче но с празен поглед и куха душица. Отчаяние.
204
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този беше жандармерия на протеста, когато Борисов преби невинни протестиращи зад колоните.
203
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незаконност и ненаказаност вървят ръка за ръка в България.И после се чудим що сме на това дередже.
202
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХАхахаха - не мексикански нарко-картел, а мексиканска банда в САЩ - MS13 се татуират по лицето. Картелите не се татуират или поне не е отличителен белег за тях
201
1
 
6
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
До aZ-ът - Значи, САЩ е бил перфектна страна, въвежда този закон и ... сега не е перфектна страна?--------------Дано тоя татуириания да излезе утре от затвора и да те сгази. Искрено ще се изкефя. Т*панар. И под тая статия ли точно, ще лееш либераЗките си г*вна? От паммета на двете деца поне срама нямаш ли ?
200
3
 
8
 
! Отговори
Яд ме е преди 1 година
Изключително много ценно време губим за да се борим с ГЕРБ-аджиите. Няма ли кой да ги разследва, да се изчистят всичките казуси и да продължаваме напред??? Стига вече с тази Тиква и неговите наркомани убийци, като тоя горе... ако институциите работеха, този щеше да си е в Бай Ставри, а днес да си гледаме скучното ежедневие, а горките момичета жертви сигурно щяха да са на скучната си работа, но живи и здрави...
199
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 321 - Ами не мога директно да ти пиша тука, щото ще на изчаластря едни, ама ао оставиш номер, ще се свръже човек с етбе.
198
0
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Просто у нас са леки наказанията. Това е. Странното е, че може да утрепеш 10 човека и да излезеш условно. Защото НЯМАЛО БИЛО УМИСЪЛ. Доколко няма умисъл, когато седнеш неадекватен зад волана на мощен джип оставям всеки да реши за себе си. Само, че така става друго-*** виждайки, че ВСЕКИ се отървава (стига да има кинти, щото на онова турче от Бяла му разкатахте фамилията) си казва еб.. съм ги, тате ще ме отърве. А убитоите две момиченца ? Ми кофти - ама ***..ната им, нали така?
197
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде бе приятелии не ми цъкайте минуси ами кажете как се става тррролл и аз искам някой лев да изкарам.

Спонсорирани публикации