Взели книжката на Семерджиев заради дрога преди месец

През 2014 г. останал пак без книжка, но заради алкохол
206

Издирваният Георги Семерджиев за тежката катастрофа в София снощи, при която загинаха две жени, е бил хванат зад волана след употреба на дрога.

На 11 юни столичнната Пътна полиция е взел книжката на Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини, съобщава "24 часа".

Той е бил спрян от патрул в столичния кв. "Студентски град", защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога.

Още по темата
Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39. Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство.

През 2014 г. пък му е взета книжката заради алкохол. Именно тогава си извадил швейцарската.

Заради дрогата в прокуратурата е образувано досъдебно производство. Мъжът се издирва заради катастрофата снощи, при която уби 2 момичета.

Семерджиев бе задържан през 2010 г. по подозрение за участие в уредени футболни мачове.

35-годишният Георги е обявен за общонационално издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Фалшива БГ полиция, фалшива държава, всичко е фалшиво. Мигрирайте с децата си и никога не се връщайте.
144
1
 
4
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Нямам думи.. новите ни спортисти. *** и наркомани, само ***.. То и едно време футболисите бяха повече манекенчета от колкото спортисти, но сега вече са пълни ***. Тоя спорт трябва да го спират.. то вече не е спорт
143
0
 
5
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Как си издаваш книжка в чужда страна, след като твоята е взета? Трябва да започнеш от нулата - изпит, кормуване, листовки ... съмнява ме този индивид да е направил подобно нещо. Което, автоматически означава, че и швейцарците не са читави. Отделно - тоя с наркотици в кръвта - пускат го! Ако аз карам с над 1,2 промила алкохол и ме спрат, не само ще ми вземт книжката, а и ще получа най-вероятно условна присъда! Но той, милият, не! Ето това е двойния аршин! Да се види кой му е бил чадър!
142
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дефиниция за комунист: "Комунист е който краде, лъже, убива и сменя вярата си даже за една печена кокошка" Тази дефиниция е излязла от устата на Ленин, когато Сталин чрез лекари го уставя на едно столче и след няколко години умира и остава властта в ръцете на гладния Сталин. Сталин чува че ние Българите по селата правиме печени кокошки. Идва 1944г изземва земите на българите, вкарва ги в ТКЗСто и изяжда всички български кокошки!
141
0
 
4
 
! Отговори
До 166 преди 1 година
Тука зависи кой си и на кой си, за да знаем да те пипаме или не. Е, явно този е на някой и на в системата е заявено да не го пипаме, че лошо ще ни се пише. А той притежавал 100 книжки милият, отдавна е в схемите.
140
1
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Ахмат - стига вече глупости! Имам чевството, че искаш брадати чеченци да те клатят - толкова си обсебен от тях. Нали уж русофил гей няма? Държавата е най мощната машина на този свят. Държавата трябва да си свърши работата. Не сме в Дивия Запад. А гражданите трябва да заставят държавата да го направи. Това е реда в цивилизования свят, за доброто на всички. Другото - са простотии и фолклор.
139
0
 
16
 
! Отговори
V като вендета преди 1 година
Саморазправа му е майката.
138
0
 
23
 
! Отговори
Ванката преди 1 година
В цял свят има ефективни присъди веднага щом те хванат с алкохол или/и дрога, без право на обжалване, само тук сме добрички! Съдиите да си бяха свършили работата, сега две млади жени щяха да са живи, да станат майки, да работят...!
137
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Човек на Тиквата, нормално!Като Костадинов!Народа няма ли да се събуди вече?!
136
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова много думи, а може да се опише само с една дума - ***
135
0
 
20
 
! Отговори
Не разбирам преди 1 година
Само нормалните хора ли виждаме всяко лято как на едни и същи булеварди, по едно и също време се правят гонки? Защо полицията това не го вижда?
134
0
 
10
 
! Отговори
някой преди 1 година
Ако тези момичета имат бащи, трябва те да вземат правосъдието в свои ръце - имаше такъв случай в Америка май, където бащата разстреля убиеца в залата на съда и всичко приключи.
133
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, сега обяснявайте колко пъти е бил хванат. Всеки ден ги виждаме тия "безсмъртните" по улиците - карат като ненормални, засичат, спират пред теб наказателно ако не ги пуснеш на секундата, изпреварват от дясно изключително рисковано и не спазват никакви ограничения на скоростта. И въпреки това продължават да карат и да имат коли, защото "имат човек". И като убият някого - защо стана така. Ми затова става. Защото аз ако карам с 20км/ч отгоре, ще ме глобят, те карат с по 50км/ч отгоре и нищо.
132
0
 
20
 
! Отговори
Gorskio преди 1 година
Как с честен бизнес от автомивка се купува Q7. 100% е поработвал неразрешени дейности!
131
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбирам! Как може да му вземат на момчето комсолската книжка, след като в нея са написани правила от партията укротителка на народа - как чрез дрогиране от аптеката, безопасно да се кара кола без знаци за дупки по пътищата!
130
4
 
7
 
! Отговори
Ахмат преди 1 година
Когато се появят кадировци, тази пanлач ще изчезне!
129
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо само се харчат пари за избори ? Има ли значение кой ще "спечели" , като от това "държава " НЕ става , а и от Българина никога няма да стане цивилизован Европеец ! Този когато и да го хванете , нищо няма да му направите , защото ще напълни джобовете на няколко прокурора , съдии и адвоката , а с рестото от рушветите ще си купи нов джип , даже може и по-голям да е ! После всички отиват доволни на море и така до следващите премазани на улицата - Това е "европейска " и " демократична " България
128
1
 
8
 
! Отговори
Безсмислено е преди 1 година
Лай.няна държава. Тук да се инвестира е безумие.
127
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактите за надрусаните с комунизъм чавдарчета, пионерчета, комсомлочета никога не са пречели на кокаинкомунистите да живеят и да се размножават с времето и летят в безкрая!
126
2
 
8
 
! Отговори
ганьо преди 1 година
Дамаджан Чашков къде е? А обикаля предизборно студията.

Спонсорирани публикации