Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
10
 
! Отговори
Откровен преди 1 година
Ако получи само от 5 до 20 то тогава трябва да бъде обесен пред тях от народа.
119
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протестът трябваш да в оред къщата на Кирил Петков, защото той е виновникът за смъртта на децата!
118
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече е ясно какво ще стане.Ще му дадат минималната присъда може би дори условна.Нали е на някого ,някой. Догодина в нов джип !
117
0
 
7
 
! Отговори
Някой 21 преди 1 година
5 за който си плати и връзкарите и 15-20 за останалите. Това е показателно какви закони имаме.
116
0
 
11
 
! Отговори
Хахаахааа преди 1 година
Залагам 1 000 000 че до 7 та година ще е на свобада и ще е най примерният затворник в цялата история на наказателното дело!
115
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ром"с Във всяка нормална държава Министъра на МВР вече щеше да си е подал оставката заради СИСТЕМАТИЧЕН провал на ведомството му по множество показатели, но ние не сме нормална държава.
114
0
 
6
 
! Отговори
пак този преди 1 година
Това за едното убийство или и за двете е от 5 до 20? А за другите престъпления по колко години се полагат?
113
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момчето не е виновно. Те тия германски коли са направени от китайска рециклирана пластмаса и са абсолютна ширпотреба за нищо не стават. Отказват им спирачките и се разцепват на две в движение.
112
0
 
6
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Я сега да видим откъде мирише рибата...дали пък няма да се продадт отново съдиите и ще му се размине с 5 години и след 2 ще излезе и ще бъде тарикат отново и отново може да пострада някой невинен човек.. .Ще си свършли бг правосъдие работата си за която получава пари и то не малко...!?
111
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе то е лесно да обвиняваме, ама не знаем какво е било и какво е станало изобщо само 1 е факт - Ауди ли беше джипа? Да се разцепи на 2 - трябва да осъди Ауди в Германия, че продават ***.
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АМи да се събираме и да си решим прблема сами, ако разбирате какво ви говоря :) ... Ей сеаг ще постана адрес и номер на жорката. Каот го пуснат ...
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ани Спомням си внука на Тодор Живков, когато изнас-ли студентка, как за "наказание" в "справедливия" комунистически строй, го пратиха .... да учи в Швейцария.
108
0
 
6
 
! Отговори
Гаранция преди 1 година
След няколко месеца ще го пуснат да си ходи по живо по здраво.
107
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато народа се занимава с цените на олиото и нафтата, мутрите ви трепят. Ама така е, държат ви бедни и това поражда още беднотия, за това не можете и не смеете да си надигнете главиците и за това ще ви убиват и газят.
106
0
 
31
 
! Отговори
Ани преди 1 година
Значи караш пиян и дрогиран. Без книжка, с фалшиви номера, със 50 глоби, минаваш с превишена скорост на червено, колата ти е незаконн оборудванна като полицейска, до тук 8 провинения. Като бонус отнемаш 2 невинни живота, а изобщо не трябва да си зад волана! ИИИ накрая 5 г.. Честита ви съдебна система, братя българи! Това сме ние, овчици в стадото, и всеки се моли дано не съм аз - следващата жертва на пътя, на лекарска грешка, ненавременно лечение, на домашно насилие и т.н. Ама пък има банани!
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е 5, адвоката намаля до 3, за добро поведение ще лежи 2 като накрая може условно от тях си...В Беззакония е така...
104
0
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
От 5г. .... до ви имам законите. Направо го пускайте и приключвайте с цирка. Краят му е ясен. Да ви имам системата и законите ....
103
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА
102
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте му 5 год. и тогава народа ще ви избие.
101
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук си трябва Ким Чен Ун и"свитата" му с голямата метла!Прокаженото ни политическо и обслужващо съсловие не заслужават милост, а радикални мерки! Всичко друго е разкатаване, замазване и накрая пак осиране...