ЗАД "Армеец" с промоционална кампания при сключване на имуществена застраховка

Изгодните промоционални предложения ще бъдат в сила до края на месец февруари 2023г.
6
ЗАД "Армеец" с промоционална кампания при сключване на имуществена застраховка

С наближаването на любимите коледни празници Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ е подготвило приятна изненада за своите клиенти. До края на месец февруари 2023 г. компанията дава възможност на всички да се възползват от имуществена застраховка на промоционална цена.

В рамките на периода на кампанията при сключване на застраховка „Защитена фамилия“ с минимална премия по полицата 18 лв., ще бъдат покрити щети на жилището до 15 000 лв. и на движимото имущество до 3 000 лв., срещу рисковете пожар, природни бедствия  (без земетресение), ВиК аварии, късо съединение, вандализъм и др. Застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити, както и да се добавят нови рискове, сред които земетресение, кражба чрез взлом и кражба с техническо средство, злополука на членовете на семейството и др. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом и кражба с техническо средство“ до 14 000 лв. не се налага те да се описват. Не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета.

По време на промоционалния период на кампанията при сключване на застраховка „Защитено имущество“ минималната застрахователна премия е 20 лв. В този случай клиентът отново има възможност за избор на различни покрития и не се прилага задължително самоучастие на застрахования във всяка щета. Освен да се възползват от 20% отстъпка при сключване на имуществена застраховка до края на февруари 2023г., клиентите на ЗАД „Армеец“ могат да използват и други атрактивни намаления от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество“, като преференциалните цени на услугите могат да достигнат до 50% отстъпка.

Повече за застраховките "Защитена фамилия" и "Защитено имущество" може да откриете на уебсайта на ЗАД "Армеец".


6
Още по темата: ЗАД Армеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Иван Х преди 1 година
До УМЕНАз само при тях застраховам, вече от поне 15 години. Супер адекватно отношение и обезщетение. Препоръчвам. То вярно, че зависи и от брокера (посредника) който ползваш, ако имате проблеми, вероятно са от него...
5
0
 
1
 
! Отговори
Лили преди 1 година
До АнонименРумен Георгиев е изгонен от Армеец още преди 10 години. Мисля, че самите Армеец го съдят даже.
4
2
 
3
 
! Отговори
УМЕН преди 1 година
Никога не бих застраховал при тези
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой можели да каже, още ли този Румен Георгиев управлява Армеец .????? Този е мутра, или да го кажем направо крадец и измамник.
2
1
 
1
 
! Отговори
Ковида*рчо преди 1 година
Бууууууустер... Кво станА с вирОсо? Ше се умира яко....Бегам за бббууууууусссссстттерееееерррррррр....
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са тия на снимката

Спонсорирани публикации