tbi bank с водеща за пазара лихва по депозити до 3,2%

Обновена: 19 окт 2023 12:43 | 19 окт 2023 12:43, Красимир Ангелов
tbi bank с водеща за пазара лихва по депозити до 3,2%

Лихвите по депозити в приложението на tbi bank вече достигат водещи за пазара нива до 3,2%. Клиентите могат да открият депозит през tbi bank app в рамките на минута, с минимална сума от 1 лев или евро и срок от 3 месеца до 3 години. Както при услугите за ежедневно банкиране в мобилното приложение на tbi, няма такси за откриване, поддържане и закриване на депозит. Необходимо е вложителите единствено да изтеглят tbi bank app, да открият безплатна сметка в приложението и да заявят своята дебитна карта neon.

За клиентите, които предпочитат да бъдат обслужвани в офис на банката, tbi предлага до 3,0% лихва по депозити в лева, евро и щатски долари. Всички условия по депозити в tbi са достъпни тук.

Все повече българи избират tbi за своите спестявания – банката наскоро надхвърли границата от 2 млрд. лв. привлечени средства и продължава да изпреварва пазара със солиден ръст на депозитния портфейл от 55% към края на юни 2023 г., спрямо същия период година по-рано.

"Тези резултати са следствие от условията, които постоянно подобряваме и от доверието, което клиентите имат в нашата институция. Ножицата между лихвените проценти по депозити и инфлацията постепенно, макар и бавно, се затваря, което стимулира все повече хора да избират депозитите не само заради тяхната предвидима доходност и сигурност, но и да търсят по-добри лихви и доходи от спестяванията си. В допълнение към нашето отлично предложение за доходност, спестявайки дигитално, клиентите се възползват и от допълнителна гъвкавост и подобрено преживяване, което им позволява да управляват спестяванията си от уюта на своя дом или от всяко друго място по света" – казва Лукас Турса, изпълнителен директор на tbі bank.

Клиентите могат да се възползват от допълнителни възможности за спестяване, налични в приложението на tbi bank, сред които лихва по разплащателната сметка към карта neon в размер на 2,1% за суми до 2 хил. лв. (и 0,15% за суми от 2 до 196 хил. лв.) и виртуалната „Касичка“, която позволява на клиентите да заделят редовно определени от самите тях суми за постигане на различни спестовни цели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: tbi bank
Още от