Новият Нисан Ноут – семеен автомобил със спортен дух

Цената му започва от 26 990 лева с ДДС
13 апр 2006 11:04,
Новият Нисан Ноут – семеен автомобил със спортен дух
Официалното представяне на Нисан Ноут в България
Само дни след грандиозното представяне на Клио 3 и малко повече от месец от лансирането на променената и обновена Дачия Логан, Рено Нисан България отново е с премиера на нов автомобил за българския пазар.
Третата новина за 2006 година от вносителя на марките Рено и Нисан за България дойде този път от семейството на Нисан – новият Нисан Ноут. Ноут е един семеен автомобил със спортен дух, предизвикателство за семействата, които едновременно ценят сигурността и комфорта и са почитатели на активната почивка.

Нисан Ноут е последното попълнение в редиците на един от най-бързо развиващите се сегменти - B+. Автомобилът предлага по-голямо пространство в сравнение с традиционния сегмент B на хечбек автомобилите, но без разходите на големия сегмент C и ван.
 
Още от самото начало конструктурите на алианса Рено Нисан са замислили Нисан Ноут като автомобил, който ще изпълнява двойна роля: от една страна да отговаря на изискванията на едно младо семейство, а от друга – да привлича любителите на спортното шофиране. Благодарение на мощните двигатели, устойчивото шаси и практичното купе това е възможно.

Във външния дизайн на Нисан Ноут се забелязва влиянието на популярния високо-проходим Нисан Мурано, като в същото време е подчертан и отличителният профил на автомобила – линията на покривните шини и задните светлини с формата на бумеранг – детайл превърнал се в лого на новия Ноут.

Нисан Ноут се предлага с два бензинови и два дизелови двигателя: бензинов с обем 1,4 литра, 88 к.с.; бензинов с обем 1,6 литра, 110 к.с.; дизелов dCi с обем 1,5 литра, 68 к.с; дизелов dCi с обем 1,5 литра, 86 к.с. Всички двигатели отговарят на екологичните изисквания Euro IV, а зад цифри се крие семеен комфорт и надеждност.
Разходът на Нисан Ноут с бензинов двигател с обем 1,4 литра, 88 к.с. е 6,4 литра на 100 км. комбиниран цикъл (градско и извънградско). Разходът на дизеловия двигател е още по-нисък – 5,1 литра на 100 км. за dCi 1,5, 86 к.с.

Цената на Нисан Ноут започва от 26 990 лева с ДДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание