Lada Granta поема и към Западна Европа

В Германия моделът на АвтоВАЗ ще струва 6000 евро
Обновена: 5 яну 2012 19:13 | 5 яну 2012 19:13,
91
Lada Granta поема и към Западна Европа
Снимка: AutoMedia.bg

Продажбите на новия модел на руския производител АвтоВАЗ – Lada Granta, в Западна Европа ще започнат в края на 2012 г. Автомобилът ще замени познатия на пазарите на Стария континент Lada Kalina.

В Германия Lada Granta ще струва 6000 евро. На автомобила му предстои доста трудна битка, тъй като в Европа през последните години сериозно се утвърди неговият основен конкурент на пазара Dacia Logan/Sandero, който е на подобна цена.

"Европейската” Granta ще се различава от "руската” най-вече с модернизирания си двигател, който ще отговаря на екологичния стандарт Евро-5.

Още за новата Lada Granta вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Lada Granta
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
13
 
2
 
! Отговори
с. преди 12 години
Много ми е интересно кой ще купи тая ***!Дачия бяха уникални коруби навремето,но ги оправиха и в момента са супер!Един приятел си купи логан и 5 години няма никакви проблеми!За парите,които струва е екстра!Единственото руско нещо,което бих си купил е водка и хайвер!
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе Бойко дали ходи да открива завода в Ловеч.Гриша Ганчев може и да не го е допуснал иначе не ми се вярва тиквата да не се изпъчи и там.
65
2
 
10
 
! Отговори
bio преди 12 години
"познатия на пазарите на Стария континент Lada Kalina" :)
64
1
 
12
 
! Отговори
Москвич преди 12 години
Kранта ще им е хе майката ;)))
63
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оказва се, че след рециклиране на супер новата ЛАДА в Германия от нея се произвеждат, два Мерцедеса ML AMG 63 и едни Мини на BMW. :-)
62
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропуснали сте да добавите в статията, че Порше, Фолксваген, Мердседес, Опел и т.н. посредствени немски фирмички, са на път да обяват фалит след появата на руското "чудо". Хе хе хе хе забавна статия. Трябваше да е в рубриката "Ако щете вяврвайте"
61
7
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Това си ти през 21 век: максималната ти заплата е 250 лева, щото толкова си учил. Но в момента си 100% безработен, защото освен че си *** си и мързелив. Пенсията ти ако дожевееш до 65 ще е 100 лева, но и това ще ти е много. Е за какво ни е такава раждаемост като твоята?А иначе, тия Great Wall дето почнаха да ги правят в Ловеч 100% са по-добре от тоя сандък на Лада. Но мерси за предложението, друг път.истината боли нали ,ама какво да се прави такава е статистиката за деградиралата ти държава
60
1
 
4
 
! Отговори
do 42 преди 12 години
немските *** село ги сменят през 2/3 години ,щот повечето хора карат нови коли,а като си купил ново Ауди ,и след 2г искащ да го смениш с новия модел,получаваш голяма отстьпка.
59
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лада ***
58
3
 
14
 
! Отговори
ne losh преди 12 години
Ако успее да влезе на българския пазар на тези добри цени, за които говорят руснаците(в което обаче се съмнявам)пред вид, че е част от програмата Logan на Рено би бил един не лош избор за евтин нов автомобил. Аз лично нямам лоши спомени от времето когато карах Лада. Това беше първият ми автомобил, взех книжка и си купих 1200S за жълти стотинки. Не ме предаде..дори напротив. Продадох го в движение, когато можех да си взема по-хубава.
57
10
 
4
 
! Отговори
bulgarin преди 12 години
Даже и в you tube има руски клипове против лада калина.Дори руснаците не са доволни от качеството.Докато в дачия има качество, в ладата-слаба работа.Апък за качеството на резервните части да не говорим.
56
0
 
6
 
! Отговори
щирлиц преди 12 години
Много добро ценово предложение,за други коментарии е рано....51-ТИ нормален човек ли си?Ако е така,не пиши дивотии,ако не си тези бисери ги драскай върху огледалото т.е. мутрата си.
55
17
 
6
 
! Отговори
Only USA преди 12 години
"Новата Lada беше оценена положително и от руския премиер Владимир Путин, въпреки,че двигателят й стартира чак от петия опит, а багажникът заяде." Сигурно и вратата не се отваря.Това са руските коли.Европейските и американските нямат проблеми.Палиш и тръгваш.А Лада-та при нормална температура не може да стартира.Пък не се знае и колко много гори.И не е евтина.Скъпа , направена от евтини материали , некачствени и струва колкото един качествен Ford Thunderbird.Американските коли са най-качествени.
54
0
 
34
 
! Отговори
akud преди 12 години
е това е цена гриша ганчев требе да се замисли с неговите китайски пластмаси, нещо се е олял с цифрите на великата стена :))))
53
7
 
17
 
! Отговори
морски преди 12 години
Е,става,става,като за 10 бона за нова кола е супер.По- добра е от дървената Дачия.Двигателите са еднакви-Рено.
52
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тез се бъзикат нещо...кой купува кола без климатроник и круз контрол?
51
53
 
9
 
! Отговори
Комунистоебач преди 12 години
ВСИЧКИ РУСНАЦИ, СЛАВЯНИ, КОМУНИСТИ И СЕЛЯНИ В ОБЩ ГРОБ !
50
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
42 - изби рибата :)) Немските *** ??! Мерседец, Фолсваген, БМВ.........*** ***,а :) да не говорим за Порше и Майбах
49
1
 
3
 
! Отговори
!? преди 12 години
Нещата стават все по-зле, вече нищо автентично не остана, дори и този автомобил произведен от силна икономически държава си остава един .... Логан ... както още десет такива на 10 ралични марки. Писна ми от сапунерки за едно евро, които нямат грам идентичност и творчество в тях, не е това начина ... На къде отива света, толкова ли сме се профанизирали.... от хомо-сапиенс...остана само хомото :)
48
6
 
11
 
! Отговори
АЗЛК преди 12 години
АХ ЗАЩО ЛИ ТЕ КУПИХ