Китайци подобриха клонирания Cayenne

Hawtai B35 е на платформата на Hyundai Santa Fe
2 апр 2012 17:36,
5
Китайци подобриха клонирания Cayenne
Снимка: Hawtai Automotve

Китайският производител Hawtai Automotive показа новата версия на всъдехода си B35, който поразително прилича на Porsche Cayenne (старото поколение).

В следващото поколение, чиято официална премиера ще бъде на изложението в Пекин, вече има по-различна радиаторна решетка, която в старият вариант бе взаимствана от Bentley. Претърпелият фейслифт всъдеход има и модернизирани светлини, а в салона са използвани кожа и дърво. В базовото оборудване са включени 6 въдушни възглавници, навигационна система, люк, парктроник и подгряване на седалките.

Hawtai B35 е построен на платформата на Hyundai Santa Fe от предишното поколение. Той разполага с 1.8 литров бензинов турбо мотор с мощност 164 к.с., който е създаден на базата на К-серията агрегати на Rover, представени за пъври път под капака на Rover 200 през далечната 1988г. Новата версия ще се предлага и с 2.0 литров мотор с мощност 150 к.с., а скоростните кутии са механична и вариаторна.

Още снимки на китайското Porsche Cayenne

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
Видяла жабата че подковават вола и дигнала крак...Ай сиктир
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Халтай Кайен ако го подобрят още един-два пъти и може да стане по добър от оригинала...който вече върви втора ръка за 20 бона...егати джипа, егати поршето, егати набуталите се мутри
3
2
 
13
 
! Отговори
ggg преди 12 години
Прилича на Порше колкото Хюндай и Рено приличат на Порше. За щастие балансът във Вселената действително съществува и всичко се връща, та алчността си има граници и един ден никой няма да кара VW Up с една въздушна възглавница и едно електрическо стъкло и екстра - жабка за 28 999 лв, а хубава българска/китайска кола, с всички екстри, от Ловеч.
2
7
 
4
 
! Отговори
ppancho преди 12 години
Порше,мейд ин чайна: ))Цяла Германия ще изпука от смях: )))Ашколсун....кьопоолар(цитирам безсмъртния Бай ***)
1
4
 
7
 
! Отговори
faust преди 12 години
САМО ЗА КАМИКАДЗЕТА Е