Шефът на Ferrari онемял, като видял новия Viper

И Лука ди Монтедземоло призна качествата на спортния автомобил
Обновена: 4 май 2012 16:11 | 4 май 2012 15:56,
41
Шефът на Ferrari онемял, като видял новия Viper
Снимка: SRT

Президентът на Ferrari Лука ди Монтедземоло направо онемя, след като за първи път видя новото поколение на суперколата Viper, съобщи сайтът Motorauthority, позовавайки се на интервю на изпълнителния директор на Chrysler Group и ръководител на концерна Fiat Серджио Маркионе.

"През миналата седмица имахме заседание на борда на директорите, на което присъства и Лука ди Монтедземоло. Там той имаше шанса да види тази кола и направо онемя. А когато шефът на компания като Ferrari признава, че създаденият автомобил е уникален и неповторим, то това е огромен комплимент за работата, свършена от инженерите на Chrysler”, коментира Маркионе.

Новото поколение на Viper, чието име е SRT Viper, дебютира на изложението в Ню Йорк през април. Купето получи 8.4 литров двигател с мощност 649 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Каросерията на машината е от алуминий и карбон, а окачването е с 2 варианта на настройка.

SRT Viper вече се произвежда в завода на Chrysler Group в Детройт. Според Маркионе интересът към машината е доста сериозен от страна на местните клиенти на компанията.

Още снимки на Viper вижте в AutoMedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 11 години
Колата е като жената...въпроса е да те закара и да върши работа.Другото са бош лаф приказки. P.S Корекция относно ценат на галон тук. Не е 4 долара е на места 4.39 НАЙ-НИСКАТА.В Калифорния отдавна мина 5.70.
32
1
 
2
 
! Отговори
мацуда сан преди 11 години
И с нетърпение очакваме първите клипове от съпоставката с гтр 35, при все, че резултатът е ясен. Както се казва, язък за барута. :)
31
0
 
3
 
! Отговори
......... преди 11 години
Няма да имат проблем ако поискат и с над 1000 коня да е , просто ще имат много сериозен проблем със спирачките и охлаждането . Ако сте гледали предаването за направата на Бугати там се разяснява много добре за какво става дума.
30
0
 
3
 
! Отговори
вай-пър-пър преди 11 години
Фурари май имат нужда от нов шеф...
29
3
 
2
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Аз карам corvette z06 и тази на снимката си прилича с моята. Американците не слагат ижекциони, компресори и други глупости по двигателите си. Те постигат сила с обем а не с тормоз и точно затова един такъв двигател те надживява.
28
2
 
7
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
А ти разсъждаваш, като стар комунист ! Такива бабини деветини, които си наговорил, отдавна не са актуални в световен мащаб. Аз не знам на някой англичанин, или германец да е дърво без корен, или да е третиран, като такъв в Испания, или Италия примерно. Това, че се чувстваш, като гнида, където и да си, не го приписвай на останалите. Всеки има право да си подреди живота, както намери за добре, освен на такива, като теб, живеещи в комунизма още.
27
2
 
7
 
! Отговори
1313 преди 11 години
Онемял, ама от смях :)))
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ме кефи!За сега ще си карам ладата!!! ;)
25
1
 
5
 
! Отговори
ГОТИН преди 11 години
ЕЛА МАЦЕ ЩА ТИ КУПА И 4АНТА СЪЩИЯ ЦВЯТ
24
1
 
4
 
! Отговори
ГОТИН преди 11 години
ПРЕДПОЧИТАМ ДЖОНИ ПЕШЕХОДЕЦА МОЙЕ ДА СЕ ПИЕ ! ТИЯ ПСИХАРИ МЕТРО НЕМАТ ЛИ? С ТАКВАЗ СКОРОСТ НЕ МОЙШ ДА ВИДИШ МАЦКИТЕ НА ОКОЛОВРЪСНОТО!СИГУРНО СА *** КАТ АЗИС ТЕЗИ ДЕТ ГО КАРАТ -Е И НОМЕР 8 СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ТУЙ ЧЕРВЕНОТО!
23
13
 
5
 
! Отговори
До " чужденец & преди 11 години
Аз и теб ще напсувам, както и червения *** на снимката !!!
22
7
 
41
 
! Отговори
Чужденец преди 11 години
Чудя се дали някога ще има нещо, което българина да не критикува. Руските коли продължавате да ги псувате, въпреки че, отдавна не ги карате и не ви засягат. Сега и тази кола псувате. Каквото и да направят хората по света, българина все ще го оплюе. И понеже сте много заети да оплювате, затова нищичко не можете да направите. А докато вие оплювате, останалите хора мислят, правят разни неща и вървят напред, а българите стоите отстрани в калта и се давите в собствената си злоба и нечистотии.
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Класически супер мускул ")А не е проблем двигателя и 1500 коня да се доакра ,точно тук е уловката кои е по добрия тоя които ти дава стандартен 8-к без компресори или онзи които изпържва 6 так с 2-3 турбота.Не случаино има класически мускули над 1000 след лека преработка.
20
2
 
17
 
! Отговори
лили преди 11 години
хубав цвят, ще ми отива на новите обувки и на лака:)
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимка на супер кола в обор.
18
3
 
8
 
! Отговори
......... преди 11 години
Нормално да онемее нали все пак има доста прилика с Ферари 599
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скъп и префърцунен ***.
16
6
 
4
 
! Отговори
Живко преди 11 години
Колата Вайпър е 95 % Ламборджини.
15
8
 
13
 
! Отговори
terry преди 11 години
американска кошница
14
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бензин бол за американците,ако понамалее ще си направят война и пак ще има