Това е новата Mazda6

Японците показаха първите официални снимки
Обновена: 25 юли 2012 16:39 | 25 юли 2012 16:39,
3
Това е новата Mazda6
Снимка: Mazda

След серия от тийзър изображения и шпионски снимки, най-сетне в интернет пространството се появиха снимки, които разкриват външността на новата Mazda6.

Снимките показват екстериора на колата, който изглежда почти аналогично с концепцията Takeri, която видяхме за първи път през миналата година в Токио. Интериорът остава загадка, но можем да очакваме той също да бъде близък до този, който видяхме при Takeri.

От Mazda не съобщават никакви подробности за новия модел, но се знае, че той ще бъде оборудван с пълната гама на технологията SkyActiv, включително модулна платформа, двигатели и трансмисии.

Очакванията са, благодарение на тези технологии, моделът да бъде с около 100 килограма по-лек от настоящото поколение и да предложи водещи в класа показатели по отношение на потреблението на гориво и вредните емисии.

Двигателите, които ще задвижват новата Mazda6 ще бъдат с четири цилиндъра, като сред тях ще присъстват чисто новия 2.0-литров бензинов SkyActiv-G двигател и 2.2-литровия дизелов SkyActiv-D. Двигателите ще се куплират с ръчна SkyActiv-MT или автоматична SkyActiv-Drive трансмисии, работещи стандартно със старт/стоп система.

Премиерата на новата Mazda6 ще се състои на автомобилното изложение в Москва, което отваря врати на 29 август. Продажбите ще стартират през първата половина на следващата година.

Още снимки на новата Mazda6 вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Коце преди 11 години
Ами грозна мазда.
2
5
 
0
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
САМО БЕНЦ ,смешници
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Palen ***!!! Otnovo Mazda pokazaha kak se pravqt ultra moderni, krasivi, super nadejdni i na ponosimi ceni avtomobili!!! Bravo