Купуваш пикап, дават ти пушка

Промоцията е на автосалон в Айдахо
Обновена: 28 ное 2012 15:46 | 28 ное 2012 15:46,
33
Купуваш пикап, дават ти пушка
Снимка: Auto Mountain Home Ranch
Коя е комбинацията, на която обикновеният американец трудно би устоял? Сигурно има няколко, но със сигурност най-голям шанс има тази между огромен автомобил и огнестрелно оръжие. Точно на това разчитат собствениците на автосалона Mountain Home Ranch в щата Айдахо.
 
До края на ноември всеки клиент, закупил автомобил от салона, получава като подарък пушка. В зависимост от класа и типа на возилото мениджърите на автокъщата предлагат на купувача самото оръжие или сертификат за покупка на такова в местния магазин Cabela's, който предлага всякакво оборудване за лов и туризъм.
 
Има дори опция, при която клиентът може да си поръча пушка по интернет, като автосалонът заплаща нейната цена и съответно доставката.

Промоцията важи не само за чисто нови автомобили, но и за такива на старо. При новите коли обаче стойността на оръжието е $400, докато при старите – само $250. С най-голяма популярност в автосалона се ползват големите пикапи, които вървят в комбинация с ловна пушка с оптичен мерник.

По думите на собственика на Auto Mountain Home Ranch, от началото на годината той е раздал сертификати за покупка на оръжия на стойност от $60 000, което ясно показва, че бизнесът с автомобили в този автосалон върви доста успешно.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: автомобилпикап
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Искам и АЗ преди 11 години
До афроамериканче Тва афроамериканец с какво се яде? щото *** е американо американец ли? тогава белият е евроамериканец, и виж негро убиват не оръжията а хората, и що приемате за нормално да умориш някой от глад а като го гръмнеш вече си страшен престъпник.
10
2
 
36
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Безкрайно си глупув и такъв ще си останеш!Сега като нямаме пушки по-спокойно ли ти е?Аман от нещастници!Притежанието на оръжие е право на всеки човек но загубената ни държава не ни го позволява. Изключенията са хора с психични отклонения и престъпниците.Въоръжения народ е свободен народ!
9
0
 
25
 
! Отговори
а що не преди 11 години
Оръжията не стрелят, стрелят хората.
8
0
 
20
 
! Отговори
Севдо преди 11 години
Сещам се по тоя случай един виц:Борче отива в пиков сезон в една тур операторска фирма за почивка. Обяснил той на служителката, че иска да си почине от ежедневието, да се откъсне от действителността. Всичко било вече заето като имало свободно място само за сафари. Попитало борчето какво е това, а тя му отговорила - ами караш джип и стреляш ... Борчето се ядосало че не са го разбрали - Ами аз нали ви казах че искам да се откъсна от ежедневието...
7
19
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
давайте им пушки да се изпотрепат всичките там дано!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хаха - Колт ви поздравява с "добре дошли", ако вратата е заключена не я разбирайте, това е направено заради вашата сигурност.
5
12
 
19
 
! Отговори
афроамериканче преди 11 години
По-важното е,че можеш като се надрусаш да влезеш в някое училище и да стреляш на воля!
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук- краде те *** -получваш глоба като го пребиеш!! !!!
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в *** покупката на нова кола задължително ти дават бонус Автокаско, не толкова заради щетите, ами за да не ти откраднат мутрите колата .. еехх
2
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не съм фен на сащ.Но ми харесва ,че можеш да носиш оръжие,Ако някой се пробва да влезне в къщата ти или апартамента имаш право да се защитиш и да убиеш крадеца.
1
1
 
20
 
! Отговори
ined преди 11 години
Пълно обслужване, пикап за бащата, пушка за малкия, ами на жената и дъщерята какво са дали?