Матю Макконъхи става лице на Lincoln

Вероятно ролята му в "Адвокатът с Линкълна" му е помогнала за милионната сделка
22 авг 2014 15:09,
1
Матю Макконъхи става лице на Lincoln
Кадър от филма "Адвокатът с Линкълна"; Снимка: outnow.ch

Холивудският актьор Матю Макконъхи подписа договор да бъде лице на американската автомобилна компания Lincoln. Това се случва само няколко месеца след като той спечели първия си "Оскар" за най-добър актьор в лентата "Клубът на купувачите от Далас".

44-годишната холивудска звезда ще бъде говорител на луксозна марка "Форд Линкълн" в идните няколко години, като ще се появява в серия от TV и цифрови реклами, представяйки новия малък SUV на компанията.

Кампанията с Макконъхи ще стартира през септември т.г. Вероятно една от причините да получи престижното предложение е и неговата роля във филма от 2011 г. "Адвокатът с Линкълна", както и фактът, че той самият е заявявал, че е дългогодишен почитател на тези автомобили, които се произвеждат в родния му щат Тексас.

С тази мултимилионна сделка Матю тръгва по стъпките на своите колеги Джон Хам, който рекламира Mercedes-Benz, Джейсън Стейтъм, който беше лице на BMW, Деймиън Люис, който представяше Jaguar, и Робърт Дауни Джуниър, който насърчаваше продажбите на Audi.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: лицеМатю МакконъхиLincoln
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Пенчо преди 9 години
Този е толкова чаровен и готин,че каквото и да рекламира ще го превърне в златно....А и жена му е много хубава!Има вкус момчето!