Honda показа обновения Civic

Моделът предлага мултимедия с Android
Обновена: 24 сеп 2014 13:42 | 24 сеп 2014 13:39,
0
Honda показа обновения Civic
Новата версия Civic Sport. Снимки: Honda

Японската компания Honda разкри предпремиерно обновените версии на Civic и Civic Tourer за европейския пазар. Автомобилите са получили модернизиран дизайн и нови технологии, сред които мултимедия с операционна система Android.

Обновените версии на Civic и Civic Tourer, чиято премиера пред публика ще се състои на предстоящото през октомври изложение в Париж, се отличават с модернизиран екстериорен дизайн и нови материали в салона. Отвън виждаме нова предна броня, различна решетка на радиатора и челни светлини с интегрирани LED диоди. Хечбекът Civic е получил също така нови задна броня и прагове.

Промените в салона са по-малки, като засягат предлаганите тапицерии и материали. Новост е мултимедийната система Honda Connect със 7-инчов дисплей, която работи с Android 4.0.4 и предлага достъп до интернет.

Също новост е версията Civic Sport, която има акцент върху динамиката. Този модел е оборудван с аеродинамични брони и прагове, разполага със 17-инчови джанти и може да бъде поръчан както с 1.6-литровия дизел, така и с 1.8-литровия бензинов двигател.

Всички подробности за обновените Civic и Civic Tourer, включително спортната версия Type R, ще станат ясни в началото на октомври.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Honda
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари