Vilner разкраси Porsche 911 Turbo Cabriolet

Българските специалисти прилагат оптичен и силов тунинг
Обновена: 17 дек 2014 21:44 | 17 дек 2014 21:10,
5
Vilner разкраси Porsche 911 Turbo Cabriolet
Снимка: Vilner

Porsche 911 Turbo Cabriolet от генерация 997 е поредното возило, което излезе от работилницата на българското ателие Vilner. Автомобилът е получил не само задължителните визуални подобрения, но и щипка електронна магия в леговището на 6-цилиндровия турбо боксер.

Оптичната част на доработката обхваща единствено интериора, като отвън колата е останала недокосната. Червено-черната разцветка на оригиналния интериор също е запазена, но получава ново излъчване от комбинацията между червена напа и черна алкантара за седалките. Техните подглавници са релефно щамповани с емблемата на Porsche.

Автомобилът е напуснал завода с множество екстри, включително кожена облицовка на вентилационните отвори на климатичната инсталация. Българското студио обаче е намерило начин да направи колата дори по-ексклузивна.

Воланът, например, получава нова ергономична форма и разточително количество ръчно изработен карбон. От същия материал са направени и водачите на предпазните колани, както и скоростният лост и декоративните елементи около него. От карбон са изработени дори ръчките, с които се отварят вратите. Задната кора пък е решена в черна напа, а ивицата в горната част е подчертана с червен шев.

Доработката на 6-цилиндровия турбо боксер е изпълнена чрез пауърбокс на германската компания RaceChip. Той увеличава мощността на колата със 17%, или 81 к.с. Така доработеният автомобил разполага с 561 к.с., което е дори повече мощността на ултимативното Turbo S.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Porsche 911Vilner
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
сидни ав$тралия преди 9 години
"От карбон са изработени дори ръчките""силов тунинг"Ръчно изработени ръчки от ръчен карбон + силов тунинг = Българскит специалистхахаха крайно време Горубляне да стане търговска марка автомобили
3
0
 
3
 
! Отговори
G преди 9 години
Ръчно изработеният карбон...
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...ултимативното..." ?! Как се превежда на български?
1
0
 
1
 
! Отговори
Пешо Секса преди 9 години
Бива