В Сибир откриха изхвърлен на боклука Jaguar

Издирва се собственикът на този S-Type
Обновена: 9 фев 2015 17:42 | 9 фев 2015 17:40,
30
В Сибир откриха изхвърлен на боклука Jaguar
Снимка: vk.com/omskpub

Жители на град Омск в Сибир останаха безкрайно изненадани, след като на едно от местата, където се изхвърля традиционно боклукът, бе открит Jaguar S-Type. Машината е затрупана със сняг и битови отпадъци, но въпреки това като цяло е напълно запазена.

Снимка на британския автомобил се появи в една от руските социални мрежи, а властите в Омск започнаха да търсят неговия собственик. Колата обаче е без регистрационни номера, което сериозно затруднява издирването.

Жители на града също се организираха в специална група в социалната мрежа, като призоваха собственикът на лимузината да я подари на някой, който да се погрижи за нея.

Намереният Jaguar S-Type е произведен през 2000 г. Според появили се твърдения доскоро той е бил паркиран от другата страна на улицата, но е имал проблем с двигателя и това явно е накарало неговият собственик да го паркира при боклуците.

Други местни жители твърдят, че на собственика на колата му се е наложило да замине за друг град и изобщо не е разбрал какво се е случило с нея. Любопитното е, че в Омск подобни луксозни автомобили почти няма, тъй като градът е беден и хората залагат на много стари руски и западни автомобили.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
там му е мястото на тази английска скрап...