Skoda Rapid получи Scout Line

Модификацията е вдъхновена от моделите Scout, но не предлага 4х4
9 юли 2015 12:36,
0
Skoda Rapid получи Scout Line
Снимка: Skoda

Хечбекът Skoda Rapid Spaceback получи нова версия, вдъхновена от кросовърите. Модификацията носи името Scout Line и ще се появи на европейските пазари още този месец.

Моделът носи всички отличителни черти на моделите Scout на Skoda. За разлика от тях обаче Rapid Scout Line не предлага нито 4х4 система, нито по-високо окачване.

Промените при модела са изцяло визуални. Предната и задната брони са оборудвани с хромирани защитни елементи, а калниците и праговете са получили матирани пластмасови добавки. Новост са също така решените в сребристо капаци на огледалата, както и джантите с размер 16 или 17 инча. По-малките носят името Rock, а по-големите - Camelot.

Skoda Rapid Spaceback Scout Line ще се предлага в цветовете на стандартния хечбек, като зеленият цвят от снимките е специално създаден за версията.

Гамата от мотори също е заета от познатия Rapid Spaceback. Тя е представена от бензинови и дизелови двигатели, задвижващи предния мост. Бензиновите предложения са с 90, 110 и 125 к.с., а дизелите генерират 90 и 116 к.с.

Новата модификация ще се появи на европейските пазари по-късно този месец.

Още снимки вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари