Hyundai готви конкурент на BMW 3-Seriеs

Той ще бъде под Genesis в гамата на марката
20 юли 2015 19:40, Александър Попов
2
Hyundai готви конкурент на BMW 3-Seriеs
Снимки: Theophiluschin.com

Последното поколение на Hyundai Genesis успя да си намери място сред моделите в бизнес-класа, което кара ръководството на корейския производител да вярва, че може да се пребори за клиенти и в сегмента на компактните премиум-автомобили.

Според Automotive News в компанията в момента усилено работят върху създаването на машина, която ще бъде по-евтина като цена, но ще може да се конкурира като качества с BMW 3-Series, Audi A4 и Mercedes-Benz C-Class.

На свои ред независимият дизайнер Теофилyс Чин пусна изображения на своето виждане за това как ще изглежда моделът на Hyundai. Очаква се той да заеме място под Genesis в моделната гама на компанията, като ще получи мощни двигатели, богато базово оборудване, както и редица опции, които сега се предлагат за автомобилите от по-високи класове.

Засега моделът се нарича „Baby Genesis”, но на пазара той ще излезе под напълно ново име. Основната цел е той да предлага отлична управляемост, с която да се конкурира с лидерите в класа. Това бе потвърдено и от шефа на Hyundai Motor America – Дейв Зуковски, който призна за разработкта на модела, но не разкри сроковете, в които то трябва да се появи на пазара.


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
5
 
! Отговори
Батка преди 6 години
Много се опитаха да доближат 3-ката - и плакаха. В този сегмент бмв нямат прошка.