Ето го новият Mercedes-Benz E-Class

Първи официални снимки на бизнес седана
5 яну 2016 14:00,
3
Ето го новият Mercedes-Benz E-Class
Снимка: Mercedes

Премиерата на новото поколение Mercedes-Benz E-Class ще се състои след броени дни в Детройт, но още днес можем да видим как изглежда моделът. Разпространената галерия със снимки разкрива както екстериора, така и интериора на германската лимузина.

Дизайнът на напълно новия E-Class не е изненада, тъй като е много близък до този на вече показаните S-Class и C-Class. Заложено е на масивната фирмена решетка на радиатора, челните светлини с две LED секции и LED стоповете с хромирана лайсна между тях.

Сходни с новите S-Class и C-Class са и решенията в интериора. Виждат се два големи дисплея, като единият заменя уредите на арматурното табло, а другият, разположен на централната конзола, отговаря за инфо-развлекателната система на автомобила.

Официална информация за техническите параметри на новия Mercedes-Benz E-Class не е налична, но германското издание Auto-Presse посочва, че моделът има коефициент на челно съпротивление от само 0,23. Дължината пък достига 4923 см.

Очаква се, че при пазарната си премиера моделът ще предлага един дизелов и един бензинов двигатели. Дизелът е напълно нов с обем 2,0 литра и мощност от 200 к.с., като ще изразходва средно по само 3,9 л/100 км. Бензинът е с обем от 2,0 литра, но към момента няма информация за мощността му.

На по-късен етап новият E-Class трябва да предложи и хибриден вариант - E350e. Той ще разчита на 2,0-литров бензинов агрегат, електромотор и батерии, които могат да се зареждат в мрежата. Общата мощност на системата ще бъде 280 к.с.

В гамата на модела ще попаднат още два дизела - със 150 и с 258 к.с., както и два бензина - със 183 и 333 к.с.

Всички подробности за новия Mercedes-Benz E-Class ще станат ясни на 11 януари, когато автосалонът в Детройт ще отвори врати.

Още снимки на модела вижте в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Mercedes-Benz E-Class
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
emos преди 8 години
Бай Иванеее, няма как да стане.С тая елктроника и тия издуени матори,забрави.А като се има предвид и осъзналте грешката си фашисти със 124 е няма начин.Ама пък кефа от возията на последващите модели е голям.Кеф и *** цена нямат
1
0
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Ся остава и да е здрав като оня Mercedes-Benz E-Class от 1984г.