Jaguar извади лимитирана серия F-TYPE

Версията British Design ще се предлага като купе и кабриолет
6 яну 2016 15:22,
7
Jaguar извади лимитирана серия F-TYPE
Снимка: Jaguar

Jaguar представи нова модификация на модела си F-TYPE, която ще се предлага в лимитирана серия. На външен вид тя може лесно да бъде различена, тъй като цветовата палитра на автомобилите от нея е вдъхновена от цветовете на британския флаг.

Модификацията ще се предлага и с уникални 20-цолови джанти Cyclone, достъпни в специален цвят - Satin Dark Grey. Те вървят в комбинация с гуми с размери 255/35/R20 отпред и 295/30/R20 отзад.

За версията British Design се предлага кожен салон, както и две специални инфотейнмънт системи на Jaguar – InControl Touch & InControl Touch Plus. Те са разработени съвместно от компанията и британската марка Meridian, като поддържат множество приложения и осигуряват отлична свързаност по време на шофиране, сочи информацията.

Новата версия на F-TYPE ще се предлага както като купе, така и като кабриолет. И двата варианта са оборудвани с 3,0-литров V6 Supercharged двигател, развиващ мощност от 380 к.с. и 460 Нм въртящ момент.

Още снимки вижте в Automedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Хайнрих преди 8 години
Скъпи и глупави играчки за богати които скоро омръзват. Несравнимо по-добро приложение на парите е да се подпомогнат бедните и да се развият социални каузи.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Карах Ягуар от истинските английски модели 94-97 г., т.е. преди индийците от Тата и след американците от Даймлер. За 7 години, от които 2 в Англия и 5 по *** дупки, съм сменял само консумативи и накладки! Единствената ми повреда след влизане в зверска яма беше, че класконът започна да прекъсва, и това за навъртени 170.000 км. Освен това за 4л. V12 двигател, автоматик гореше 9,5л. извън града; тези коли никак не са за подценяване, нищо, че недолюбваме гадните англичани..
2
3
 
4
 
! Отговори
сс преди 8 години
Браво на британците. Много добре.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англичани да направят автомобил, е всe едно немци да правят пици, а италианци парфюми!