BMW ще обнови цялата си гама автомобили

Повечето модели получават нови мотори и допълнителни опции
18 яну 2016 19:47, Красимир Ангелов
19
BMW ще обнови цялата си гама автомобили
Снимка: BMW

BMW разкри подробности за същественото обновяване на моделната си гама, което ще се проведе през пролетта на тази година. Повечето модели на баварците ще получат нови мотори и допълнителни опции.

В семейството на BMW 4-Series ще се появи модификация 440i. Както и 340i, с което дели една платформа, и тя ще получи 3,0-литров турбомотор с 6 цилиндъра и мощност 326 к.с.

Двигателят се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенен автомат, а като опция се предлага системата xDrive. Купето ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5 секунди, което е с 0,2 секунди от версията 435i, разчитаща на 306 к.с.

Седанът и комбито BMW 3-Series вече ще се предлагат и във версия 325d с 2,0-литров турбодизел с 224 к.с. Седанът ще ускорявя от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди, а комбито за 6,3 секунди.

Флагманът на 3-а и 4-а серия – спортното BMW M4 GTS, ще бъде оборудвано с джанти, направени от смес от въглеродни нишки и алуминий. Те са с около 7 кг. по-леки от досегашните алуминиеви джанти, предлагани за автомобила.

При BMW 2-Series Gran Tourer и 7-Series вече се предлагат повече модификации със задвижване на четирите колела. Освен това всички варианти на „седмицата” са получили системата за дистанционно паркиране.

Кабриолетите 2-Series, 4-Series и M4 са оборудвани с допълнителния пакет Open Air, който добавя комфорт при пътуване със свален покрив. Новостите при 6-Series, както и при кросовърите X3, X4, X5 и X6 пък засягат базовото оборудване, което е разширено значително. Как точно, ще стане ясно през април.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: BMWавтомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БеПоредното кисело грозде, а?
14
8
 
2
 
! Отговори
Бе преди 8 години
Поредните *** ...
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До bocкупи си ЛАДА като не си комплексар аз ще си избивам комплексите с Бавареца въпреки че по принцип съм фен на мерцедес
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубава кола за бели държави. В България с непочистените пътища и завистливите съседи, по -добре не....
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То това им е хубавото, че не са Мерцедес , който пък вече не е немски автомобил , а катарски.....
10
10
 
2
 
! Отговори
qwerty преди 8 години
Хубави са, но не са Мерцедес.
9
9
 
1
 
! Отговори
boc преди 8 години
Кой ти говори за Лада и за Путин?!Говорим за КОЛИ, а не за излишно мощни, издухани, неикономични и без всякаква проходимост "баварци"!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До боц пробвай да запалиш Лада дори през лятото и тогава говори дори Путин не успя (((
7
13
 
9
 
! Отговори
боц преди 8 години
Ха-ха-ха!Най-добрата марка, която като падне малко снежец, както е в България, може само да си върти задницата и не може да потегли при малък наклон.
6
16
 
9
 
! Отговори
Yamaha преди 8 години
BMW си остава най-скучният автомобил. Всички модели си приличат - ужасно е!Вижте големите японски брандове, които са и най-продаваните автомобили на планетата, при тях всеки автомобил е уникален на дизайн и шедьовър.
5
7
 
9
 
! Отговори
Кирчо преди 8 години
Това само БМВ го може.
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най добрата марка е най продаванатаdas ***
3
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BMW и всички останали :)...не съм роб на марката, въпреки че карам BMW и знам че са по-добри от всички, най-вероятно следващата ми кола ще е друга марка. Много са добри, но трябва годишния ти доход да е над 40-50хил. лв. за да караш BMW и наистина да се чувстваш "premium" човек. :).. също трябва и да не зависиш от мнението на хората :), защото повечето се дразнят. Така че следващата ми щее ford, toyota или honda :)
2
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лада кога ще достигне бавареца поне от 60 години
1
17
 
14
 
! Отговори
БМВ фен преди 8 години
Най-добрата марка автомобили! Всичко друго е ***!