Музика от ауспуха – буквално!

Аудиосистема e най-новото предложение от Porsche Design
28 яну 2016 20:23, Диян Пенев
5
Музика от ауспуха – буквално!
Снимки: Porsche Design

Най-новата мъжка играчка от Porsche Design представлява аудиосистема, изработена от оригиналния ауспух на модела 911 GT3.

Озвучителната техника носи името Porsche Design 911 Soundbar и е вече на пазара. Тя се състои от решен в черен цвят основен корпус и тонколони, които използват оригиналното гърне на спортния автомобил.

Според информацията ауспухът подобрява значително звука на системата, предоставяйки по-плътен и силен бас.

Мощността на системата е 200 вата, като разполага с DTS TruSurround, Dolby Digital съраунд, Bluetooth свързаност, LED дисплей и дистанционно.

Цената на Porsche Design 911 Soundbar е солена - точно 2900 евро, което обаче е обяснимо, имайки предвид, че уредът е изработен от оригиналното крайно гърне на 911 GT3. А частите на този ексклузивен модел въобще не са евтини.

Porsche Design предлага широка гама от аксесоари. Наскоро марката показа маратонки за тичане с цена 400 евро. По-рано бе представен и съвместно създаден с BlackBerry телефон, имащ цена от около 2000 евро.

Porsche Design предлага и колекция от мебели, също създадени с оригинални части от моделите на Porsche. 

Още снимки на Porsche Design 911 Soundbar вижте в Automeida.bg


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Немците отново показаха че в автостроенето са № 1 в света.Можеш да си поръчаш дори автомобил със специфичен звук при затварянето на вратите. А рашките още не могат да боядисат рисунката на Кортеж за Путин.Велика техническа нация.Ето за това искат да унищожат света.Или ние , или никой!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз като чета Днec-а и правя музика с ауспуха.