VW Sharan готов да си съперничи със суперколи

Изложеният за продажба миниван разчита на мотор 440 к.с.
6
VW Sharan готов да си съперничи със суперколи
Снимки: Autosalon.iprima.cz

Сигурно доста хора си мечтаят да имат голям и прострорен семеен автомобил, с който спокойно да могат да се надпреварват със спортни модели, а дори и с някои суперколи? Ако търсите нещо подобно, това е вашата машина. Този Volkswagen Sharan се продава в Германия за сумата от 11 690 евро.

Може да ви се струва много скъпо, но от 4 години насам миниванът има нов двигател под капака си. Това е 2,8-литров бензинов V6 с турбо, който развива мощност от 440 к.с. При смяната на стария агрегат автомобилът е имал пробег от 154 000 км, а сега той е 228 000 км.

В минавана е вложена сериозна сума. Въпреки спортния си дух, машината е запазила седемте си пълноценни места и вместителния багажник. Нейният собственик е поставил 18-цолови джанти в стил Golf R, допълнителна отоплителна система Webasto, както и аудиосистема Alpine със субуфер.

Освен това е сменена и охладителната система на мотора, който на свой ред е оборудван с турбина Garrett GT30 и спортна изпускателна система. Тази версия на минавана фабрично е оборудвана и със система за задвижване на четирите колела.

Още снимки на колата вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Volkswagen Sharan
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Их фикин дих ашльок преди 7 години
Подобрения с -вебасто-и какво значи за тези които не разбират немски можехте просто да напишете бензинова печка за отопление на купето.Темпомат,шибидах,айсунгВебасто дас алле из дойче погувбате българските думи глупави и неграмотни редактори
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
440 коня от някъвъв си семеен ВАН а Лада 136 коня за най мощният си модел Спорт Путин може и да порасне 3 метра но руснак свясна кола няма да се нау4и да прави D
3
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скрийте я тая немска щайга.
2
6
 
1
 
! Отговори
!? преди 7 години
На немски дали името на тоя ваг е със същото значение -sharan
1
2
 
18
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Има и още по-евтин начин да убиеш себе си и семейството си-200 коньова "Зафира".Лесно става 250 и нагоре.