Opel показа Insignia Sports Tourer 4×4

Комбито е пораснало на размери, но е "отслабнало" с 200 кг.
6
Opel показа Insignia Sports Tourer 4×4
Снимка: AutoMedia.bg

Световната премиера новото поколение на Opel Insignia Sports Tourer 4×4 ще се състои по време на автосалона в Женева през март, но компанията-производител реши да разкри подробности за модела месец по-рано.

В основата на комбито Insignia е новата платформа на Opel, която е в основата и на стандартния модел, показан в края на миналата година. Тя позволява на автомобила да свали около 200 кг. в сравнение със своя предшественик. В същото време разстоянието между двете оси е увеличено с 92 мм.

Дължината на комбито вече достига 4986 мм, което е със 73 мм повече. Освен това Sports Tourer е добавил и 31 мм към височината си. По-големите размери обаче не се отразяват на обема на багажника. Той си остава 520 литра, но при свалени задни седалки вече е 1638 литра, което е със 110 литра повече от досега.

Като опция клиентът може да си поръча специална система, при която багажникът се затваря с натискане на бутон. Освен това има и функция за безконтактно отваряне, като за целта е нужно само да се прекара крак под задната броня на автомобила.

Още снимки и информация за новата Insignia вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: OpelOpel Insignia Sports Tourer
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Че то красив Опел няма.
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уаааа, туй са го направили грозно кат някой кочиняк БМВ :(
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственно китайските коли са оригинални,а всичко останало,което не е китайско е менте!!!!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До недоверчивИ да риташ и да махаш крак няма как да отвориш ако ключът не е в джоба ти.То има коли, които се запалват със start/stop бутон, но ключът пак трябва да е в теб.
2
7
 
8
 
! Отговори
хХХ преди 7 години
По брутана кражба на дизайн (справка Мазда 6), скоро време е нямало, освен няколко китайски ментета.
1
2
 
9
 
! Отговори
недоверчив преди 7 години
"Освен това има и функция за безконтактно отваряне, като за целта е нужно само да се прекара крак под задната броня на автомобила".........Малко *** ми се вижда тази функция, еле па в БГ, дето всеки рита по задната броня. Иначе има идея да ти се отвори багажника когато ръцете са ти заети да носиш нещо тежко.