Audi представи най-мощния си хечбек – RS3

Новата версия на модела развива 400 конски сили
10 фев 2017 14:30, Красимир Ангелов
3
Audi представи най-мощния си хечбек – RS3
Снимкa: Audi

Компанията Audi представи обновената версия на хечбека си RS 3 Sportback. Премиерата на най-мощната модификация в историята на модела ще се състои по време на автосалона в Женева през март.

Както и седанът RS 3, така и "напомпания" хечбек разполага със система за задвижване на четирите колела и с 5-цилиндров турбомотор TSI с обем 2,5 литра, развиващ 400 к.с. Това е с цели 33 к.с. повече от досега. Двигателят се съчетава със 7-степенна роботизирана трансмисия S-tronic.

С новия агрегат RS 3 Sportback ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди, а максималната му скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч. По желание на клиента този ограничител може да бъде преместен на 280 км/ч.

Хот-хечът е получил нови светодиодна оптика, решетка на радиатора и брони, както и по-твърдо окачване. В оборудването на модела влизат още 19-цолови джанти и обвити с кожа Nappa кресла. За машината се предлагат още предни керамично-карбонови спирачки, изцяло цифров приборен панел, мултимедийна система със сензорен екран и пълен набор електронни асистенти.

Продажбите на автомобила ще стартират през август, но дилърите на Audi вече приемат поръчки. Цените започват от 54 600 евро.

Още снимки вижте в галерията на AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: AudiХечбек
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
По анонимен преди 7 години
Ко ши го прайш?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще си го купа.