Mitsubishi L200 вече е доста по-агресивен

Компанията започва да предлага специални версии на своите модели
25 апр 2017 14:39, Красимир Ангелов
2
Mitsubishi L200 вече е доста по-агресивен
Снимкa: Mitsubishi

Британският офис на Mitsubishi Motors представи специална, агресивна версия на пикапа L200, която е получила името Barbarian SVP. Автомобилът е разработен като част от програмата Special Vehicle Projects (SVP), която ще предлага ексклузивни версии на съществуващите модели на японската марка.

От базовия вариант на пикапа, новата машина се отличава по 17-цоловите джанти с всъдеходни гуми BF Goodrich, разширените калници, променената решетка на радиатора, а също така по затъмнената оптика и черните предпазители на задната броня.

В интериора на Mitsubishi L200 Barbarian SVP са включени нови кресла с по-скъпа и луксозна обшивка, както и допълнителни табелки, показващи ексклузивността на автомобила. Стандартното оборудване на пикапа включва датчици за дъжд и фаровете, система за безключов достъп, навигация, Bluetooth за свързване със смартфони и таблети, биксенонови фарове, круиз-контрол и камера за заден ход.

За специалната версия на Mitsubishi L200 е достъпен само един мотор – 2,4-литров турбодизел, развиващ 180 к.с. и 430 Нм въртящ момент. Двигателят се съчетава с 6-степенна механична скоростна кутия или с 5-степенен автомат. Пикапът има и система за задвижване на четирите колела.

От тази модификация ще бъдат произведени 250 бройки, като половината ще бъдат сини, а другата половина – червени. Цената във Великобритания стартира от 28 479 паунда (33 571 евро). Все още не е ясно дали автомобилите, разработени в рамките на  Special Vehicle Projects, ще се продават и на други пазари.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: mitsubishi l200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Az преди 6 години
А бавни скорости има ли ? Щото само с 4х4 не става за офроуд.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 20 години "нов внос" на Горубляне за 5 000 турски лири