Шофьор на Лада едва не преби шампион от Формула 1

Деймън Хил искал да помогне на азербайджанец с колата
29 юни 2017 11:15, Мария Захариева
31
Шофьор на Лада едва не преби шампион от Формула 1

Куриозна ситуация се е получила в столицата на Азербейджан – Баку, където през уикенда се проведе кръг от световния шампионат във Формула 1. За нея в личния си блок в Drivetable съобщи победителят в първенството от 1996 г. Деймън Хил.

Британецът се разхождал по улиците на града късно вечерта, когато видял местен жител, който се опитвал безуспешно да подкара своята "Лада". Хил се приближил и най-учтиво предложил помощта си, но последвалата реакция от страната на мъжа била доста изненадваща.

"Човекът се караше яростно с приятелката си, която бе с него и се опитваше да смени изпускателния колектор на автомобила си. Предложих му помощта, но явно това накърни мъжкото му достойнство. Предлолагам, че той наистина се обиди, защото реагира доста остро. Затова и предпочетох да се смеся с тълпата по улиците, преди да отнеса гаечен ключ в главата", написа в блога си бившият английски пилот.

Хил бе в Баку заради състезанието от Формула 1. В момента британецът е анализатор в екипа на Sky Sports, като следи отблизо световния шампионат.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Карина преди 1 година
Човек от обща култура би трябвало да знае изобщо да избягва да посещава по каквато и да било то причина ислямски държави. Но, ако е абсолютно наложително, то тогава трябва да има ясното съзнание, че за мюсюлманите той е неверник и би следвало да избягва какъвто и да било контакт с тях, да не говорим пък да им казва какво да правят! А иначе, като цяло тази "публикация" си е една НЕновина.
28
1
 
8
 
! Отговори
Земеделец преди 1 година
Тази Нюз е малко Фейк,ала-бала. Някой си бил спрял през ноща на оживена улица между джамиите,и се карал с няква жена през ноща,и своевремменно сменял колектори и гърнета,и този шампионът му казал ...-Дай да ти оправа колата просто ей така от кеф,а Азерът на чист английски му обяснил че ще го бие понеще се правил на много отворенгяс,и шампионът побягнал да се скрие в тълпата за да се спаси.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този идьотскиманталитет са го добили от руснаците.
26
1
 
24
 
! Отговори
neo5 преди 1 година
Тръгнал да обяснява на старото куче как се оправя Лада ;)
25
1
 
12
 
! Отговори
балки преди 1 година
Та по този повод за много години на всички именяци днес. Живи и здрави!
24
13
 
2
 
! Отговори
балки преди 1 година
Ладата няма ламбда сонда на изпускателния колектор, което би било разумна причина колата да не пали. Та тя няма и катализатор, да не говорим за останалите екстри! Имах навремето един приятел - Пешко от Нови Хан. Той имаше Лада , обаче каква само лада!От 0 до 100 км/ч набираше за по - малко от 7 секунди. Беше монтирал подобрена от самия него скоростна кутия, като на първа предавка колата вдигаше скорост от 90 км/ч. Втора беше 130 км/ч.
23
0
 
17
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 1 година
Много гръмко и подвеждащо заглавие ( традиционно) , с налагащ се един-единствен извод : внимавайте със собствениците на "Лада" - не са за подценяване !
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами изнервен е човека,има гадже от СеСеСЕРЕ, кара Лада. Всеки би се изнервил.
21
0
 
29
 
! Отговори
Stefko 88 преди 1 година
късно вечерта, когато видял местен жител ... Човекът се караше яростно с приятелката си, която бе с него и се опитваше да смени изпускателния колектор на автомобила си.

Като автомонтьор питам : Съзнавате ли какво сте написали?
Кой ще си сваля И ЗА КАКВО?!?!?! изпускателния колектор през нощта? Знаете ли вообще какво е това? Любопитен съм какъв е бил проблема, че да сваля това парче ***, за смях на кокошките сте.
20
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западняците никога няма да разберат човек живял в ненормалния руски свят. Затова и на всяка крачка там може да видите хора с леви убеждения които продължават да си имат своя гледна точка за Русия която няма нищо общо с действителността.
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти си съдра ***
18
2
 
10
 
! Отговори
съдрахтесе преди 1 година
Всички разбрахме че са объркали и са написали блок вместо блог.. не сте интересни вече като всеки коментар е това. Тя и статията е идиотска, ама коментарите още повече :D
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На домоуправителя на блока ли е съобщил?
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама Хил и жилищен блок ли има в Баку? Браво, тузар... хе-хе-хе... Неграмотнииии!
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В личния си блоК ли съобщил, мъри Мичеееей?
14
7
 
8
 
! Отговори
123 преди 1 година
Сега вече и той значи със собственик на лада шега не бива ! Видиш ли човек да кара тая кочина значи със сигурност има и жълта книжка.
13
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижте сега:
1.Той е пилот, а не механик.
2.Всяка кола си е специфична и дори някои механици не се наемат с някои автомобили.
3.Трябва да е имал Лада, за да знае как се поправя.
4.Изпускателен колектор на Лада не е чак такава причина, за да спре някой на пътя и да го ремонтира там. Пък и на неизстинала кола (все пак на пътя) - не се удря така мечка между очите.
5.Според мен просто е искал да каже "видях двигател на Лада за пръв път".
6.Наистина, на какъв език си говориха?
7.Кво се меси навсякъде?
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъде да знае шампиона как се ремонтира Лада?
11
3
 
19
 
! Отговори
Аха преди 1 година
някой да не би да повярва на тази тъпотия
10
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама как така е съобщил в личния си блок, през прозорец ли е глашатайствал, как... и кой номер е тоя блок, на коя улица