VW показа бъдещия Volkswagen Golf 8

Той ще дебютира официлано през 2019 година
16
VW показа бъдещия Volkswagen Golf 8
Снимка: Reuters

Осмото поколение на Volkswagen Golf ще е най-голямата революция в 43-годишната история на модела, съобщава Auto Express, като публикува първите ексклузивни кадри на бъдещата кола. Очаква се следващият Golf да дебютира официлано през 2019 година.

Осмата генерация ще стане хибридна и ще предлага доста по-малко версии от сегашната. Тя ще се появи успоредно с I.D. - първия модел от новата изцяло електрическа гама на VW. Шефът на компанията Херберт Дийс обаче уверява в интервю за изданието, че Golf ще си остане основният фокус на Volkswagen.

"Golf e приоритет, защото следващото поколение ще е ядрото на гамата ни. Общественото внимание, пресата и нашите комуникации са съсредоточени върху електромобилите, защото вярваме в тях. Но съм убеден, че Golf ще си остане най-важният ни продукт", обяснява Дийс.

Осмата генерация ще бъде построена върху обновена версия на модулната платформа MQB и ще е средно със 70 кг по-лека от сегашната кола. Като контури колата няма да се промени особено, но светлините и решетките ще станат по-разчупени. В средата на задната врата ще бъде изписано името на модела, както е при новия Arteon.

Първи снимки на новия Golf вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: VWGolf 8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В перник лъскат яко
12
1
 
1
 
! Отговори
Bimbo77 преди 6 години
Този модел дет на снимката ако излезе, Голф много купувачи ще изгубят.
11
0
 
2
 
! Отговори
Истински Перничанин преди 6 години
Ебaти убавийо гоУф!
10
1
 
5
 
! Отговори
Дедо Коуеда преди 6 години
София?! Това не беше ли Пернишко?!
9
0
 
8
 
! Отговори
Ж.к. Тева преди 6 години
Пръв или Кръв! (PK)
8
0
 
4
 
! Отговори
дон преди 6 години
VW винкел 8
7
2
 
10
 
! Отговори
до Тойота преди 6 години
Друго си е турската Тойота, произведена в Адапазаръ и струваща колкото истински автомобил - Фолксваген, произведен във Волфсбург, Германия, нали така?!
6
8
 
7
 
! Отговори
Тойота преди 6 години
И 8,и 28 модел са си пернишки кошници
5
0
 
14
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
какво глупаво заглавие...VW нито е показал бъдещия Голф, нито има някакви снимки...всичко което бе показано са спекулативни рисунки...
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за съжаление, тенденцията е в уеднаквяване на дизайна на всички марки, не само европейските, а и щатски, японски и корейски, вече все едно гледаме едни и същи автомобили - форми, извивки, фарове, стопове, че дори и интериор, наближава времето да започнат да се влагат части от Хюндай в S- класа...
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо японците не ги съдят за копиране на техни модели? Това немско чудо по нищо не личи да е немско като изключиме емблемата и двигателя. Японците са тези които първи направиха модели с дръпнати фарове и стопове.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същия като предишния, само е станал малко дръпнат във фаровете и стоповете :)
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голфу е велик и безсмъртен! Като чета статията, май ФВ нямат намерение да изхвърлят двг с вътрешно горене, както се говори из Европа за забрана на дизел и на някои места дори бензин.