Honda Jazz пристига в Европа с нов двигател

Обновеният модел ще се предлага с 1,5-литров мотор със 128 к.с.
15 авг 2017 12:37, Красимир Ангелов
8
Honda Jazz пристига в Европа с нов двигател
Снимкa: Honda

Обновеният компактен ван Honda Jazz - моделна година 2018, ще се появи на европейския пазар през ноември и ще предложи редица новости на своите бъдещи собственици, съобщиха от компанията-производител.

Голямата новост при модела е 1.5-литров i-VTEC бензинов двигател с 128 к.с., чийто среден разход на гориво трябва да е около 5,4 л/100 км при нива на вредни емисии 124 гр/км. Промени ще има и по 6-степенната механична скоростна кутия, като тя ще предложи на водачите по-усъвършенствана и плавна реакция при ускоряване.

Въпреки въвеждането на новия агрегат за европейския пазар, старият 1.3-литров i-VTEC със 101 к.с. ще продължи да се предлага за всички нива на оборудване, освен за Sport. За сметка на това, новата степен на оборудване Dynamic също ще може да се комбинира с по-стария двигател.

Що се отнася до външните акценти, Honda Jazz 2018 от класа Dynamic ще отличава със заден спойлер, лети джанти с размери 185/55 R16, по-тънък преден сплитер, странични прагове, фарове за мъгла и обикновени LED-фарове.

Промени има и в интериора, като тапицерията ще бъде в специален черен цвят и оранжеви контрастни шевове. За тази версия на модела ще се предлагат още кожен волан, круиз-контрол, подгряване на предните седалки и автоматично превключване на фаровете.

Още информация за новата Honda Jazz вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: HONDA JAZZ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е ван! Ван е Honda Odyssey, който за съжаление не се продава в България. Лично карам такъв и мога да кажа, че от всички коли които съм карал (Пежо 405, Тоуота Yaris, Honda Accord, BMW X5), това е най-добрата кола за мен! И в последните 10 години освен Honda за мен друга кола не съществува!
6
1
 
7
 
! Отговори
Госпожицата преди 6 години
Те Японците като правят автомобил не гледат да е евтин за да го продадат в Европа,а да бъде достатъчно качествен за да е харесван в Европа,и лоша дума да се чува рядко за нея.Подръжка и профилактика са ключовите думи,а не като се счупи нещо и да се мрънка че било малко скъпо
5
6
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Голяма изгъзица.Но нищо не прилича.Къде е класиката? Руснаците рисуват по хубави картинки.
4
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Японска пръдня.Прехвалени каруци.Във формула 1 Хонда се излагат вече три години.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Возията им все куца, ама нейсе-не са много чупливи. Аз просто съм малко "разглезен" от меко, но стабилно поведение на пътя. Вчера с нашту вече старичко Пежо минахме над 600км и вечерта бяхме свежи да се разходим 2-3 ч. Дано и японеца да ме такъв
2
10
 
2
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Айде мерси , за 40 бона мога да си взема къде по-комфортна кола.
1
0
 
19
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Страхотна колица, при това с атмосферен мотор, а не някоя турбинирана малолитражка. Само за протокола 185/55 R16 е размер на гумите, не на джантите.