Китайци опитват пазара в Европа с нов SUV

Моделът на Chery ще бъде показан на автосалона във Франкфурт
29 авг 2017 19:50, Красимир Ангелов
2
Китайци опитват пазара в Европа с нов SUV
Снимкa: Chery

Китайската марка Chery публикува изображения на концептуален модел, който ще послужи за предвестник на бъдещ сериен кросоувър. Автомобилът ще бъде насочен най-вече за пазара в Европа, като премиерата му пред публика ще се състои на автосалона във Франкфурт.

Засега техническите детайли за бъдещия SUV са сравнително малко. Известно е, че дизайнът му ще бъде в стила на фирмата, като ще получи изцяло светодиодни гравни светлини и хибиден задвижват агрегат. Той ще бъде поставен само на прототипа за Франкфурт, докато серийният модел ще разчита на 1,5-литров бензинов турбомотор и на 1,6-литров бензинов атосферен двигател.

Ако се съди по изображенията и публикуваните по-рано скици на модела, концептуалната версия достатъчно се доближава до серийния вариант. На единствената снимка на салона се виждат дефлектори на климатичната система и големия дисплей на мултимедийния комплекс.

Според информациите, в Chery смятат да предложат своя SUV на китайския пазар още в първите месеци на 2018 г. В Европа автомобилът ще се появи към края на следващата година.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: SUV
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда много добре. Успех!
1
0
 
10
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Толкова правописни грешки сигурно и в първи клас не съм правил.