Automedia показа първи снимки на новия Duster

Бестселърът на Dacia ще бъде показан на салона във Франкфурт
30 авг 2017 15:30, Красимир Ангелов
13
Automedia показа първи снимки на новия Duster
Снимка: Dacia

Екипът на Automedia и "Колела" беше единственият български представител на закрита презентация на новото поколение на Dacia Duster в Париж. Официалната премиера на новото поколение на хитовия румънски кросоувър ще се състои на 12 септември в рамките на международното изложение във Франкфурт.

От 2010 г., когато се появи първата генерация, досега по света са продадени над 1 млн. бройки от Duster. Сега в Dacia се надяват, че новото поколение не само ще повтори успеха на предшественика си, но и ще го задмине. За целта моделът запазва големите си предимства – атрактивна цена, сериозни оф-роуд възможности, здравина и дизайн, но и добавя някои нови качества, които би трябвало да го направят още по-популярен.

Само за първите 3 години Duster успя да запише над 450 000 продажби, което го превърна в истинска сензация на пазара. При това кросоувърът се утвърди на едни от най-сериозни пазари в Европа, като успешно си съперничи с всъдеходните модели на най-големите световни производители.

Както и при останалите модели на марката, така и Duster се прицели в клиенти, които искат да получат много неща, но на по-ниска цена. Непрекъснато разрастващият се пазар на SUV-моделите помогна на автомобила да направи огромен скок напред, като през цялото време той продължи да се развива.

Подробности за двигателите и оборудването на новата Dacia Duster очаквайте само в AutoMedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Dacia Duster
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново някои нашенеци показват бавна глава. За тяхно инфо - в Германия има много Дъстъри. Наистина много. Някои са тунинговани, някои са сток. Колата е добра, и е намерила добър прием сред капризните немци. Ако следите чуждата преса в тая област, ще видите достатъчно количество ласкави отзиви особено за дъстъра след 2014. В това число и грандбомберите от бившия Топ Гиър. Това е безспорният хит в бюджетния клас.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6личи си, че "SUV"-тата само си ги гледал, но не и карал. Ако ги беше карал щеше да знаеш колко по-добре се държат на родните пътища в сравнение с нормалните автомобили. Височината от която се виждат неравностите по пътя спомагат за избягване на много от дупките. а дори и да влезеш в дупка, широките гуми спомагат да не влезе цялото колело. А що се отнася до 4х4-то - пуска се само при сняг или ако караш офроулд но дори и тогава, не винаги е наложително.
9
7
 
4
 
! Отговори
Trolland Dump преди 6 години
Ъхъ. Виждали сме го и на живо. С бонус - тесла в багажника, да си доодялаш интериора, където са пропуснали във фабриката. Осенъци и остри ръбове навсякъде. От седалките стърчат незавършени шевове. Пластмаси, на жлебове, които просто не са донатиснати, за да се закопчеят. И тем подобни...Съжалявам, ама ако ще купувам нова кола, бих искал да е сглобявана и правена с внимание. Поне минимално. Три нови бройки съм виждал, и трите са олеле мале. Без големи дефекти, но с малки и дразнещи.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в Европа се продава като Дачия , в Русия и Южна Америка е Рено
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не може да бие 30годишно беемвенце за 2000леа с един питбул на предната седалка яката гъзария човек
6
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък на хората им промиха мозъците и масово си купуват т.нар.-SUV, като единствената полза е за пройзводителя, И след посещение в автосалона си тръгватпс разни измислици от рода на Дъстер, различни повдигнати версии "Stepway" и други подобни , но БЕЗ 4Х4 ЗАЩОТО базовия дъстер - нафта е 10000 ? а версията 4х4 са 18к .Моят съвет е да си купите една УАЗ-ка за 1000лв и да вкарате още 1000 за да я стегнете , ако найстина ви трябва кола да газите калта.
5
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма такъв таралясник, но пак е по-добре от ловешките измислици
4
15
 
5
 
! Отговори
:) преди 6 години
Дачиа Дизастър
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ще се мерят с ловешкия гигант в автомобилостроенето,
2
6
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Кви румънци те гонят.В Европа се продава Рено Дъстър.В Русия Рено Дъстър Логан.Това е новия Дъстър за ВКС на Русия.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на съседите румънци