Зрелищна експлозия и смъртоносна катастрофа с цистерна в Канада

За съжаление има 3 жертви, 14 души пък са в болница
3 ное 2017 18:00,
11

Страшна катастрофа се случи на междуградски път в Канада, след като натоварена с гориво цистерна се вряза на скорост в ударили се по-рано автомобили, съобщава Thestar.com.

При инцидента са пострадали общо 14 превозни средства, като повечето са унищожени напълно. Според очевидци, шофьорът на двищежия се с голяма скорост камион с две цистерни с гориво не видял навреме катастрофата на пътя. Въпреки опита си да спре, огромната машина се сблъскала с един от автомобилите.

Както се вижда и от видеото, заснето от свидетели на инцидента, картината на пътя напомня на Апокалипсис. Огънят е толкова силен, че освен автомобилите е изгорял и асфалтът на шосето.

За съжаление, при инцидента има и жертви. Трима души са загинали след сблъсъка, още 14 са получили различни наранявания и са откарани в болница.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
тодор преди 6 години
Жалки търговци на СТРАХ!
7
4
 
6
 
! Отговори
B преди 6 години
Какво е 1.3 трилярда долара? И какво като като Канада няма златен резерв? 21-ви век сме.Тук става въпрос за пътна катастрофа, а не за поредните буламачи че евреите-това, евреите-онова.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бmnogo si prav
5
5
 
12
 
! Отговори
Б преди 6 години
през 1998 евреите свалиха цената на петрола от 28 $ на 7$ и Русия банкрутира Сега евреите отново се опитват да направят същото обаче този път банкрутита Австралия и Канада а САЩ накара Европеиската Центална Банка да изкупи акциите на банкрутиралите Американски нефтени компании - 1.3 трилярда долараот сайта на финансовото министерство на Канада става ясно че в момента Канада има 0 унции златен резервцялата западна система е на път да се сгруха с чудна сила
4
0
 
8
 
! Отговори
Никой преди 6 години
Отне Ви само 3 дена да я отразите .<
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивашка работа!На оня континент се развиват ненормално
2
6
 
25
 
! Отговори
Б преди 6 години
днес армията на Асад окончателно превзе Диер Езор - това бележи окончателния разгром на създадената и финансирана ор САЩ Исламска ДържаваНа практика Асад си върна контрола над Сирия защо Сороското ви сайтче и дума не спомена за това обаче някаква катаствофа в разорена Канада е новина
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страшно е. Тези с опасен това най-много трябва да внимават.