Най-безопасните коли на пътя: Hyundai, BMW, Subaru и още

Американски институт публикува 15-те най-безопасни автомобила за 2018 г.
10 дек 2017 15:08,
30

Aмериканският застрахователен институт за безопасност на движението (IIHS) списък с най-безопасните автомобили на 2018 г. В него са включени новите, по-строги изисквания, който влизат в сила от началото на следващата година.

Всички автомобили в списъка са получили възможно най-високата оценка по време на тестовете - Top Safety Pick+. Те са се справили с изпитанията, които вече включват по строги оценки за работа на предната оптика и за защита на пасажера до шофьора при удар.

Най-високата оценка - Top Safety Pick+, експертите са присъдили на общо 15 модела, които са и най-безопасните. Други 47 автомобили получават Top Safety Pick (без плюс).

Трябва да се отбележи, че сред отличниците има само един американски модел - Lincoln Continental. А с най-много представители в Топ 15 е японската марка Subaru – четири.

Кои са топ 15 на най-безопасните автомобили на 2018 г. вижте в сайта на Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Ауто билд за 2 лева преди 6 години
Концерна Киа-Хюндай 6 места!Поинтересувайте се какъв бранд са такситата в US(как ни стигнаха американците).Вижте най-продавания в Русия бранд.Помислете коя азиатска икономика е във възход и сравнете кой работи в европейските заводи.Тогава ще ви станат ясни резултатите на IIHS.Апропо, ако нямаше политика на протекционизъм на собственото производство, то в страни, като Франция, Германия(с уговорки), Румъния,Италия, автопарка щеше да е малко по-различен.
28
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
Къде е ситроена в тази класация ?Аз все си мисля, че нашият таралясник е скапан, но като гледам в никойя класация го няма та сигурно не е само нашия. Може би ако има класация за най - бодходящ заместник на москвича ...
27
4
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Професионален шофьорАуу,верно ли?А други освен тЕя две марки знаеш ли?
26
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истинските мъже карат Опел. Надеждна кола, може да разчиташ на нея. Върви дори счупена и с тежки повреди. Като собственикът си-върши си работата точно стриктно и усърдно без излишни шумове и лигавщини.
25
7
 
12
 
! Отговори
GolemPraz преди 6 години
До Анонимен 23Не баш. Една тойота съм имал и не мога да призная това нещо за истинска кола. Скучно, сиво, недодялано автомобилче с малко или почти никакви екстри (сравненно с европейски марки същата година), чупи се колкото и другите, никакво удоволствие от шофирането. Трупче за евтино придвижване от т. А до т. Б. Имитиращ продукт, за бедняци.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тотокакво е това субару методи,не зная такъв модел,ако имаш предвид субару либеро- може ,супер хипарски колички ама ич ги няма в булгарията,иначе бих си взел
23
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дето плюят японски коли никога не са карали такива. От 15 години карам само Тойота, Мазда и Ниссан.Никакви проблеми.
22
5
 
7
 
! Отговори
Ганчо Ал Мактум преди 6 години
На кравар и пияница вяра нямам!
21
4
 
6
 
! Отговори
Ганчо Ал Мактум преди 6 години
Лада и Москвич в коя графа са?
20
0
 
2
 
! Отговори
Тото преди 6 години
До коментар 12 Субару методи, но икономията на гориво я забрави.
19
3
 
2
 
! Отговори
?$ преди 6 години
Пари ми дай акъл не ми давай 😨
18
0
 
3
 
! Отговори
?$£&#16 преди 6 години
Мериканското ДЗИ ми го говори :)
17
13
 
10
 
! Отговори
Професионален шофьор преди 6 години
Всички просветени знаят, че Волво и Тойота са най сигурните автомобили на земята! Тея две марки имат най много изобретения и иновации в областа на безопасноста за пасажерите.
16
7
 
26
 
! Отговори
BMX преди 6 години
BMW най-безопасна кола звучи като Сирия най-безопасна държава.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зависи кой е шАфьора. Ако е неграмотен, но с честно придобита книжка и 2-3 промила алкохол сигурността е гарантирана.
14
12
 
16
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
Изобщо не е вярно,че БМВ е лятна кола,моята си върви идеално и през зимата. Само слагам 5 чувала с пясък в багажника и вс.е ок.
13
1
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
А тест за /не/нормални водачи,фучащи с "най-безопасните автомобили"?Питам за нашите условия,кога ще проведе някой такъв...ммм..тест?
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
я направете една статия,коя е най здравата ,безаварийна, с евтина поддръжка ,икономична кола и ако може да е комби или обемист багажник,на нас ни трябва кола за всичко-да не гори много,да може да събира много и да не ходи често в сервиз - а да ви видя сега
11
2
 
18
 
! Отговори
de преди 6 години
абе интересно, що в германия не се трепят толкова много с bmw?,"матеряла" тука е ***, няма спасение
10
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7Че тя Россия има ли коли хахахахаха тия произвеждат само одеклон и тук-таме някой невървящ танк.