Когато решиш, че можеш да нарушиш правилата на пътя

Ето защо изпреварването отдясно е много опасна маневра
26 дек 2017 09:57,
25

Отчаяни шофьори се срещат ежедневно на пътя. Но когато рисковете, които поемат, се съчетят с пристъп на безумие, нещата обикновено свършват зле. Доказателство е това видео.

Действието се разиграва на магистрала, където водач на автомобил се опитва да изпревари движещ се пред него камион. На шофьора обаче явно не му се чака появата на удобна възможност, за да направи правилната маневра в случая – изпреварване отляво, а решава да се направи на хитър и се пробва от другата страна.

Подобно нещо е забранено, а и е крайна нелогично, най-малкото защото воланът в повечето държави е отляво и видимостта е нулева.

Както може да се очаква, резултатът е доста неприятен, като са повредени сериозно три автомобила. За късмет, шофьорът зад волана успява да намали скоростта преди сблъсъка и така пострадали хора няма.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Бам преди 6 години
Камери по пътя и затвор от 10 години нагоре могат да оправят подобни ***.
22
3
 
0
 
! Отговори
Миии преди 6 години
Първо,оказа се обикновена реклама на камери.Второ,който е писал коментара,идея си няма от правилника за движение!3093
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви мръсни шоферски изтрещелници пръдливи селски. Няма да чета, благодаря.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук проблемът не е в изпреварване отдясно. Доколкото виждам следва отбивка и този се престроява. Проблемът му е, че няма видимост, а се движи с относително висока скорост. По подобен наичн може да се катастрофира и при престрояване от дясната лента, през средната в лявата лента.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а буквата и-за множествено число.
18
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 17:Осъзнаваш ли каква каша си сътворил,като не си спазил правописа на й.Слагал си го където ти падне,а трябва да знаеш,че й се пише за единствено число ,и когато се отнася за множествено число.
17
5
 
42
 
! Отговори
Действайте преди 6 години
София,център,кола не спира на спирка и после минава на червено и о чудо полицай я спират лицето от вътре показва някаква карта и те го пускат,обаждам се на 112 и пускам жалба на сайта на МВР,и сега тези полицай който пуснаха това животно пишат обяснения и ми се молят да си отегля жалбата,така се прави уважаеми а не само да гледате и мрънкате....
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВиждаш номера на латиница, с флагче на ЕС, дизайн по ЕС стандарт.
15
15
 
1
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Ей това е с астрата ж - евалакра бате ! да се научат да не карат като костенурки, малко ги изкастри хахах
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАГИНАЛИТЕ НА ПЪТЯ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА МЛАДЕЖИ ОТ СЕЛАТА И ВСЕ ПО НЯКОЛКО В КОЛА. ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО. ДАЛИ НЕ Е ЩОТО КАТО СЕ НАПИЯТ СЕ КАЧВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ ДО ПЪРВИЯ СТЪЛБ?
13
0
 
17
 
! Отговори
Grom преди 6 години
Предвид броя коли и камиона, се разминаха почти без нищо.
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете в руските сайтове как се критикуват за безрасъдното шофиране и безбройните жертви по пътищата на Русия.И там има трезвени водачи, но са много малко. Гледайте и криминалната хроника- всички са пияни...
11
2
 
18
 
! Отговори
oт CиднeйAв$тpaлия преди 6 години
Абе! новини по клипчета от ютуба ли пишете вече.... гениални статии .... тази година наградата по журналистика Пулицър ви е в кърпа вързана бе!!!
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един такъв безсмъртен с последен модел лимузина Ауди, тръгна да изпреварва ТИР по същия начин, ама в аварийна лента на "Тракия", само че не изкара такъв късмет. За негово нещастие друг ТИР беше спрял там. В общи линии само задницата на Ауди-то оцеля.
9
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътувам ежедневно за работа и почти всеки ден виждам подобни безумия. Когато човек реши да компенсира липсата на мъжество с агресивно шофиране по пътищата, обикновено резултатът е жалък и плачевен...И не, не е само специфика на руските/украински шофьори - у нас е същото, за жалост
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътувам ежедневно за работа и почти всеки ден виждам подобни безумия. Когато човек реши да компенсира липсата на мъжество с агресивно шофиране по пътищата, обикновено резултатът е жалък и плачевен...
7
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен руски шофьор !Има хиляди подобни клипа в Тубата.Няма по-неграмотни и нагли водачи от руснаците, които са и вечно пияни !
6
1
 
49
 
! Отговори
Факт преди 6 години
90%от нарушителите на пътя в градовете и по магистралите са служители на някаква силова служба.полиция,нсо,съд.власт и тн.тези лица са свикнали да показват сл.карти и да се отървават от отговорност,докато това не се пресече по пътищата ще е бардак.
5
2
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
За да няма такива, трябва структурите на държавата контролиращи спазването на правилата, да санкционират за всяко нарушение, а не както е например в България, където КАТ санкционира за едно на 200 милиона нарушения, т.е. КАТ не работи.
4
1
 
18
 
! Отговори
X преди 6 години
Хехе нещастника даже даде газ за да изпревари камиона, като видя колите