Кои са най-изгодните автомобили за препродажба?

Германци определиха моделите с най-добра остатъчна стойност след 3 г.
16
Кои са най-изгодните автомобили за препродажба?
Снимка: Reuters

Някои автомобили губят до 1/3 от стойността си, веднага щом излязат от автосалона. Други и след 2-3 години могат да бъдат препродадени с малка загуба.

Анализаторите от германските маркетингови компании "Focus online" и "Bähr& FessForecasts" всяка година представят най-стабилните от гледна точка на загуба на стойност модели, предлагани на вътрешния пазар.

Класацията е направена с използването на два способа. Първият е изчисляване на загубата на стойността в проценти в течение на следващите 3 години, а вторият е реалното обезценяване в евро.

Така на пректика може да се види какъв автомобил е най-добре да бъде купен като нов сега и да бъде препродаден през 2021 г.

Вижте лидерите по класове само в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: автомобилипрепродажба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
5
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Класация ?Отворете и вижте колко струва в сайт за коли,една кола на 3 години.После я вижте колко струва нова.Търсенето определя цената,освен ако не си монопол...
11
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В почти всяко българско семейство има поне по двама пушачи, които пушат по поне една кутия цигари на ден!Излиза, че българското семейство може да дава по 300 лева на месец за цигари, но не може да дава по 300 лева на месец за лизинг на нов автомобил...Въпрос на приоритети, може би...Важното е да си купим Айфон! Нищо, че Астрата струва по-малко от него!
10
6
 
17
 
! Отговори
до Qw преди 6 години
Ако за теб по-големият комфорт, сигурност и удобство, които предлагат новите автомобили, са пасив, то за голяма част от хората в Европа не е така...Пасив били, хахаха...По тая логика трябва да купуваме дрехи и техника втора употреба, защото цената им пада, като излязат от магазина!Глупости! Карайте колкото се може по-нови коли, носете си новите дрехи, живейте си живота! От дребни сметки и пестеливост никой не е забогатял! Човек трябва да е предприемчив, да се развива!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До оня с дачиятаПродаде я за 13000 лири или Леи
8
5
 
7
 
! Отговори
Италянеца преди 6 години
Карам мерцедеси само и там ако всички системи работят и колата ако е поддържана няма как цената да пада държи си я. Но говоря да вземеш кола на 7-8 години и да я караш още 2-3 макс мине ли колата 10 години продаваш и няма да си на загуба поне тук в Италия
7
0
 
11
 
! Отговори
IQ преди 6 години
До QwАми то всичко е пасив...и живота даже!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дето ги пише исе занимава с тези работи да дава акъл на хората ,даси почине малко ,явно няма друга работа и търси с какво да занимава хората
5
7
 
5
 
! Отговори
Не се заблуждавайте преди 6 години
Само Р***поня може да продаде каквато си искате марка на печалба, защото в деня за оглед ще дойде с бухалката и ще пита: Вземаш ли я или ще трябва първо да те застраховам!
4
2
 
33
 
! Отговори
Qw преди 6 години
Колата е пасив. От момента в който я купиш, започваш да генерираш разходи и загуби. Има изключения сигурно, аз винаги губя от автомобил.
3
3
 
18
 
! Отговори
Професора преди 6 години
Ще ги продадеш на печалба ама друг път, тук ще ти ги откраднат още на първата нощ бе ***...
2
5
 
16
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Пропусна ли са, че шмеркел няма да ги спонсорира и прикрива за фалшиви тестове, защото няма да е на власт!
1
0
 
30
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Лидерите по класове само немски машини, очевидно и класацията е правена в швабско :)