Новата кола – като сполучлива стратегия за инвестиция

8 модела, които поскъпнаха веднага след излизането им от магазина
5

Mercedes G63 AMG 6x6

Най-впечатляващата G-Class в историята е и една от най-редките серии на модела. От нея са произведени 2100 бройки, които сега струват два пъти повече отколкото през 2013-2014 г., когато се появиха на пазара. Тогава Mercedes-Benz оцени този звяр с 6 гуми на 500 000 долара, а сега машините с пробег около 10 000 км се продават за милион.

Снимка: Производителят

Приема се, че един автомобил губи около 10% от стойността си, веднага щом напусне магазина. Но има и машини, при които се случва точно обратното – веднага след излизането им от шоурума тяхната цена се покачва.

В галерията ви представяме 8 такива модела.

Повече по темата четете в Automedia


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
РВ преди 9 месеца
Ами не плащай. Никой не те кара. Говоря за търговия, не за сантимент. В сащ се търгуват за около 8к. $. Лично съм вкарал 4 лади и продал вече.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-лъскавите лади са по 3-4 хил лева, след 10 години ще са си пак толкова.

Не гледай, че има обявени на по 5-6 хилки, гледай на колко има реални сделки.

Никой няма да ви плаща келявите спц. сантименти
3
5
 
3
 
! Отговори
РВ преди 9 месеца
Всъщност, наистина запазена лада в момента се продава в порядъка на 6-7х. лева. Говоря за пазен автомобил, без да е бил на газ, на къра, да е имал теглич или балатум на пода. С минимални забележки по интериора и оригинална боя без ръжда( много трудно да се намери) след 15 години този автомобил ще се търгува поне 3 пъти по- скъпо. Ако сметнем че нова лада е струвала 6 х. лева преди 30 години, то значи си е била собра инвестиция:)
2
1
 
0
 
! Отговори
FMC преди 9 месеца
Сникма номер 2 - фалш. Излъгаха собствениците, че колите им ще са уникални, разпродадоха ги на висока цена и само след няколко месеца пуснаха още по-уникални модели, които вече са и по-серийни! Уникалността замина с блажените веруищи ;) Стига изцепки. Карат ни да вярваме, че ще сме уникални с покупката си, но не сме. Дори Бугати Чирон. Тая кола дори преди излизането си бе ясно, че ще има и по-добра. Разбирай доста по-бърза.
1
3
 
0
 
! Отговори
Burzum преди 9 месеца
Голям смях....може да си вземеш едно Жигули за 500 лв и ще се родиш...