Новата кола – като сполучлива стратегия за инвестиция

8 модела, които поскъпнаха веднага след излизането им от магазина
25 яну 2018 21:25,
5

Aston Martin One-77

За да станеш собственик на една от 77-те бройки от модела Aston Martin One-77, през 2011 г. е трябвало да се платят 1 500 000 евро. Времето си минава, Aston Martin произвежда и други суперколи, но цената на One-77 не пада. И в момента някои бройки от модела, оборудван с един от най-мощните атмосферни двигатели в света, се предлагат за 2 млн. евро. А има и такива за 3 млн. евро.

Снимка: Производителят

Приема се, че един автомобил губи около 10% от стойността си, веднага щом напусне магазина. Но има и машини, при които се случва точно обратното – веднага след излизането им от шоурума тяхната цена се покачва.

В галерията ви представяме 8 такива модела.

Повече по темата четете в Automedia

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Ами не плащай. Никой не те кара. Говоря за търговия, не за сантимент. В сащ се търгуват за около 8к. $. Лично съм вкарал 4 лади и продал вече.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лъскавите лади са по 3-4 хил лева, след 10 години ще са си пак толкова.Не гледай, че има обявени на по 5-6 хилки, гледай на колко има реални сделки.Никой няма да ви плаща келявите спц. сантименти
2
5
 
3
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Всъщност, наистина запазена лада в момента се продава в порядъка на 6-7х. лева. Говоря за пазен автомобил, без да е бил на газ, на къра, да е имал теглич или балатум на пода. С минимални забележки по интериора и оригинална боя без ръжда( много трудно да се намери) след 15 години този автомобил ще се търгува поне 3 пъти по- скъпо. Ако сметнем че нова лада е струвала 6 х. лева преди 30 години, то значи си е била собра инвестиция:)
1
1
 
0
 
! Отговори
FMC преди 6 години
Сникма номер 2 - фалш. Излъгаха собствениците, че колите им ще са уникални, разпродадоха ги на висока цена и само след няколко месеца пуснаха още по-уникални модели, които вече са и по-серийни! Уникалността замина с блажените веруищи ;) Стига изцепки. Карат ни да вярваме, че ще сме уникални с покупката си, но не сме. Дори Бугати Чирон. Тая кола дори преди излизането си бе ясно, че ще има и по-добра. Разбирай доста по-бърза.