Hyundai демонстрира смело дизайна от бъдещето си

Le Fil Rouge е вдъхновен от автомобил от преди 44 години
6
Hyundai демонстрира смело дизайна от бъдещето си
Снимкa: Hyundai

Корейският производител Hyundai Motor Company показа на автосалона в Женева концептуалния прототип Hyundai Le Fil Rouge, който демонстрира новото дизайнерско направление на бранда.

Името на автомобила може да се преведе дословно като "червена свръзка", като той прави нпечатление с отсъствието на познатите главни светлини. Те са заменени от голям светещ панел. Главният дизайнер на Hyundai Люк Донкерволке признава, че при създаването на прототипа той и екипът му се черпили вдъхновение от концептуален автомобил на ателието Italdesign от 1974 г.

В салона на Hyundai Le Fil Rouge са поставени 4 отделни кресла, а за интериора е използвано натурално дърво. По традиция, наложена през последните години, прототипът е получил няколко екрана, всеки от които има своя собствена роля. Един от тях заменя приборния панел, а друг служи за монитор на информационно развлекателната система.

За съжаление, от Hyundai не разкриват никаква техническа информация за концептуалния модел. Нещо повече – корейците дори не съобщиха какви са габаритите на Le Fil Rouge.

Още новини от автомобилния салон в Женева четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
1
 
! Отговори
Путкдам от Китай преди 6 години
Хиуйдай, хвани ме, ако можеш!
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дааа ,добра е !
2
5
 
5
 
! Отговори
зоби-зоб преди 6 години
дизайна на бъдещето е автономна кола без волан и седалките да са една срещу друга за да може да си почиваш докато колата те заведе на зададеното място! ( като в оня филм в бъдещето ...заабравих му името, макар че там колите и колела нямаха, но има време и за това)
1
16
 
4
 
! Отговори
Веригата преди 6 години
Хубаво, ама Хюндай.