Янки минават на коли втора ръка! Само че... Maybach

Зад Океана – добри дни за любителите на употребявани лимузини
11 апр 2018 21:44, Красимир Ангелов
6
Янки минават на коли втора ръка! Само че... Maybach
Снимка: Reuters

Анализаторите на пазара на употребявани автомобили в САЩ зарадваха феновете на луксозните лимузини с това, че цените на някои от изключително скъпите модели сега са доста по-достъпни. Става въпрос за луксозната марка на Mercedes – Maybach.

Лимузини от средата на миналото десетилетие вече се предлагат на една шеста от цената им като нови, а германците решиха да превърнат Maybach в подмарка на Mercedes и на практика отново предлагат по-дълги и луксозни версии на S-класата, но без това да е съчетано с нова каросерия.

Пример за това е Maybach 57 от 2004 година, който като нов е струвал над 300 000 долара, а сега в Хюстън се предлага такава лимузина за 54 980 долара. Естествено, ниската цена на луксозните лимузини е най-привлекателната им черта, после идва лукса на борда и впечатлението, което създавате, а кошмарите са запазени за сметките на резервните части и ремонтите. Но винаги се намират хора, които не се плашат от това и залагат на лукса, а тук той е в изобилие – изключително удобни и регулируеми задни седалки, екрани на гърба на предните седалки, контролиран от водача клирънс и т.н.

Стандартно 57 се задвижва от 5,5-литров V12 мотор на Mercedes с две турбини. Което означава, че и сметката за гориво ще е солидна.

Засега рекордът сред интернет офертите за употребявани автомобили Maybach се държи от
оферта за 57 за скромните 42 000 долара, но колата има леко проблематична сервизна история. И все пак експертите са категорични, че тя няма да остане непродадена.

Още новини за автомобили четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: MaybachСАЩамериканци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Maybach - Ако Mercedes Benz S klass не ви стига, за да покажете на комшиите, колко много пари имате !
5
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре стар Мерцедес отколкото нов Форд фокус.
4
0
 
4
 
! Отговори
Баневия преди 6 години
Тия много се палят нощно време от силното слънце! Като бентлитата. Минавам на цедки!
3
4
 
6
 
! Отговори
нн преди 6 години
Ало, колко майбаха има произведени? Колко ще си купят? Нищо работа, големи приказки, писачите да се намират на работа и да си правят от нищото новини.
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, взел си 15 годишна кола, която струва колкото нов "мириджян" и какво ? Показва си "аграрната" класа.Когато тези коли са били модерни (преди 80 години), този, който ги е карал, почти никога не ги е притежявал ... Само казвам.
1
13
 
7
 
! Отговори
lol преди 6 години
глупости. тия никой не ги иска..