VW започна тестове на новия си Golf

Осмото поколение на модела ще отслабне с около 70 кг.
Обновена: 17 апр 2018 15:52 | 17 апр 2018 15:52, Красимир Ангелов
4
VW започна тестове на новия си Golf
Снимка: Reuters

Германският производител Volkswagen стартира изпитания на осмото поколение на най-популярния си модел Golf. Първи снимки на тестови прототип на модела се появиха в редица европейски автомобилни издания.

Според информациите, дизайнът на новия Golf ще използва елементи от лифтбека Arteon и кросоувъра Touareg, а също така и от прототипа Golf GTE Sport, представен през 2015 г.

В салона на автомобила ще вижда селектор на трансмисията, взаимстван именно от новия Touareg, а също така и няколко големи дисплея. Очаква се осмият Golf, подобно на по-малкото си "братче" Polo, да получи изцяло цифров приборен панел.

В основата на Golf е модернизираната модулна платформа MQB, благодарение на която автомобилът ще отслабне с между 35 и 70 кг. в зависимост от модификацията си. Гамата мотори ще се състои от бензинов турбодвигатели, като ще се предлага и хибриден вариант.

Снимки на новия Golf вижте в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: VolkswagenVolkswagen Golf
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво са ви всичките тези коне ,100 коня на това купе е екстра другото е алчност
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Голф 7 май има само един модел под 100 к.с., а всички останали, ако не бъркам 37 модела, са над 100 к.с. При Голф 8 е напълно възможно вече да няма модел под 110 к.с., а всички закони в България насърчават закупуването на коли до 100 к.с. Не сме ли закъсняли с 20-30 години с промяната на тези закони?
1
0
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Да разбирам ли че скоро ще мога да движа еди 7-мак, тди 4 блу мотион...ей на безценица много ясно