Lada няма спирка! Показа всъдеходен седан

Производството на Vesta Cross стартира съвсем скоро
20 апр 2018 12:30, Красимир Ангелов
76
Lada няма спирка! Показа всъдеходен седан
Снимкa: АвтоВАЗ

Руският производител АвтоВАЗ показа нова модификация на модела си Lada Vesta, която е получила името Cross Sedan. Подробности относно техническите показатели не бяха съобщени, но стана извество, че автомобилът има пътен просвет от 203 мм.

На външен вид Vesta Cross Sedan се отличава със защитно пластмасово покритие по външните ръбове и 17-инчови джанти, но като цяло за модела са използвани доста компонети от модификацията Vesta SW. Дължината от 4410 мм остава непроменена, но широчината е нараснала от 1864 мм до 1885 мм.

Отвътре автомобилът разполага с 5 места, еко-кожа, като по желание на клиента салонът може да бъде в оранжев цвят. Налични са също инфотеймънт-система, мултифункционален волан, климатик, отопляеми предни седалки и електрически прозорци.

Към момента не са известни двигателите, с които Vesta Cross Sedan ще може да се оборудва, но се предполага, че те ще работят в съчетание с 5-степенна механична или автоматична такава. Не е известна и началната цена, която най-вероятно тя ще започва от 20 000 лв..

Засега от АвтоВАЗ споделят едиствено, че производството на модела ще започне скоро, както и приемането на поръчки.

Още снимки на новия модел вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: АвтоВАЗLada Vesta
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ако имаше емблема на Мерцедес щехте да викате ,колко интересно решение на германските инженери.
68
14
 
10
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Лада няма спирка..... Това е достатъчно да избухнем в смях.
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
66- ами да, дачия е, но дизайна ипределено е по дибър. Иначе едва ли ще ги видим в продажба в Бг заради малко по високата цена
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51Естет, за вкусовете не спорят! Всичко решава Н.В.Пазарът. Впрочем, ти може би си почитател на FIAT Qubo. FIAT Multipla, Dodge или Shevrolet, които пунтират модели от 40-те години. Вкусове разни...
65
2
 
7
 
! Отговори
браво другари преди 5 години
Като вляза в ю-туба да гледам как се избиват кат масттии по пътищата и виждам че са доста читави, няма дупки , маркировката където й е мястото, и сносни колици по тях
64
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да позная .. Дачия с етикет Лада.
63
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Пловдив Лада Веста станаха 5 на брой , дори има и Лада Гранда .Аз лично съм доволен от нея 1,6 , 106 коня 16 клапана .За евро стандарта има изисквания за да е продават в целия Европейски съюз . Нищо общо нямат с тяхното оборудване в Русия. За евро съюза се плаща мито и ДДС , за това и цената е друга от тяхната . Първо си направете справка и тогава коментирайте .24200 фул пакет с ръчка за България . Нар ООД е оторизирана та фирма за България
62
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безаналогова.
61
2
 
13
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 61Има ги и по улиците на Бг.Вчера видях една такси във Варна.Принципно за ценовия сегмент изглежда много добре.Техническите характеристики са също добре.Оборудвате пак като че ли е на ниво ....но пуста соц.карма.Не бих рискувал да си купя още повече че отзивите в самата Русия са доста негативни
60
7
 
11
 
! Отговори
До 61 преди 5 години
Не си прав, Лада Веста е доста срещана по улиците на някои държави.
59
12
 
31
 
! Отговори
Лада преди 5 години
От 10 години чета и гледам снимки на невероятни Лади,които забиват в земята всички западни марки. Уви всичко е само на снимки из медиите,вероятно част от руската пропаганда! Лесно е да се направи на компютър един модел,но не съм виждал по улиците такава Лада. Пускат по някоя картинка,че сбърканите русофили да се кефят и надъхват!
58
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автомобили само от Европа и САЩ. Няма нужда да бутам пари в икономиката на агресивна държава. Да не говорим ...че това е пълен смях. И тея ли попнаха да копират всичко .
57
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влезте в Google Earth. Изберете произволен руски град! Минете на Street View. ...И защо всичкото това като съм видял реално и на живо тоталната мизерия?
56
27
 
25
 
! Отговори
Росийсский мир преди 5 години
Какво може да прозведе автопрома на една тотално уродлива държава.....ами точно същото. Там все се модифицира, все рисунки на уникални автомобили, нововъведения и т.н....и накрая какво се получава- грозна визия, сбирток от части, нискокачествени материали..Както казват руснаците сами за себе си- "Хотели как лучше, получилось как всегда"..Поточни линии на по 40 години бълващи все един и същ скрап
55
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има вид ,ама за качеството не знам
54
2
 
3
 
! Отговори
? преди 5 години
А щ имат ли руските клавиатури. ?
53
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колата има екстри с които не разполага никоя друга в света. Това е системата за защита от химическа атака, както и системата за измиване на дръжките срещу евентуално намазване с Новичок. Ако Скрипал имаше такава кола нищо нямаше да му се случи. Същото важи и за нещастниците от Дума край Дамаск.
52
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак се налепиха като мухи на конски... Абе, всичко това сте го писали по 20 пъти, не вили омръзна? А, липсва ми сакралното за огняря и кюмюра! Забравихте един шедьовър нарусофобската мисъл!Влезте в Google Earth. Изберете произволен руски град! Минете на Street View. Вижте със зъркелите си как живеят, какви са им улиците, тротоарите, чисто ли е, какви коли карат. Погледайте и РТВ. тогава дрънкайте, ***!
51
9
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Колицата си я бива за...цената.,но ако трябва да избирам с подобни...параметри бих купил до 10 х. Санг Йонг Екшън втора ръка.Агрегати на Мерцедес,корейска сглобка...корава кола.
50
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
po-grozno i ot Dacia