BMW събра погледите, представи новото X5

Лазерни фарове и "умен" багажник са част от кросоувъра
17
BMW събра погледите, представи новото X5
Снимкa: BMW

Компанията BMW представи новото поколение на кросоувъра X5 на закрито мероприятие в Спартенбърг (САЩ). Премиерата на автомобила през публика ще се състои в началото на есента, а стартът на продажбите е планиран за ноември.

На външен вид четвъртата генерация на BMW X5 може да бъде разпозната по големите "ноздри" на решетката на радиатора. Променени са и пропорциите на кросоувъра, който е пораснал на размери. Дължината е 4922 мм (с 36 мм повече от досега). Широчината е увеличена с 66 мм, а височината – с 19 мм. Разстоянието между двете оси достига 2975 мм (+42 мм).

Дизайнът на интериора е в новия стил на марката, като той ще бъде използван и при бъдещия всъдеходен флагман на марката – X7. Големият мултимедиен дисплей е стикован с цифровия приборен панел, почти както при Mercedes-Benz. Блокът на климатичната система е поставен отгоре, а този на мултимедията – отдолу. Като опция ще се предлагат "стъклен" селектор на автоматичната скоростна кутия и шайба на мултимедийната система.

Багажникът вече е по-малък – 645 литра в нормално състояние и 1860 литра при свалени задни седалки. Багажникът разполата с нова електрическа система, която предлага по-добра функционалност при подреждането на товара в него.

Още снимки и информация вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: BMWBMW X5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Bai Mile преди 5 години
Qzeka tetakova chudo nikogagish nema da si kupim. Verno che ne harchi mnogo , ama na mene i kono ne mi harchi mnogo. Tetakov zver che mi izade stadoto. Oti treba da prodam 6500 shileta. Pa az ako imam tolkova pare che kupim na shterkata apartament u SofiA .
11
4
 
2
 
! Отговори
ЩУРЦИТЕ преди 5 години
КАК ЩЕ САБЕРЕШ ПОГЛЕДИТЕ С ТАЯ ГРОЗОТИЯ
10
4
 
3
 
! Отговори
TOR преди 5 години
Да добавя, че за 2 години ходи до сервиза за ремонти 5 пъти.
9
2
 
4
 
! Отговори
TOR преди 5 години
Един приятел има чисто нова Х5 за 130 бона. Имах големи очаквания от тази кола, но се разочаровах много! Возията е като на каруца, материалите в интериора изглеждат луксозни, но след няколко месеца започнаха да се амортизират и много лесно се драскат. Иначе няма спор, че е много гъзарска кола, но аз лично предпочитам други модели БМВДано новата Х5 да е с по-добро качество
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте плюли бе, завистници.Я си карайте чудесните Лада :)))
7
3
 
4
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 5 години
не мога да разбера тази глупава тенденция да представяш продукт, чийто продажби ще започнат след 6 месеца...
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6- да ти покажа ли куатро как затъва и се мъчи в снега, като е толкова добро... най- добрите 4х4 автомобили са JEEP, RANGE ROVER и колкото и да ме оплюят някои - лада нива... но на лед... няма животно, което да е стабилно, освен ако гумите не са ти с вендузи хаха
5
1
 
5
 
! Отговори
До №3 преди 5 години
Не са го направили! То иначе къде им е келепира? Новата кола се купува веднъж и край! А резервни части - нон-стоп докато тази кола се кара. :) Е, и двата бизнеса са много доходни! Ти ще се откажеш ли от втория бизнес да правиш пари?
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко е. Ооо да. Ама докато дойде зимата. После я зазимяваш в гаража и се меташ на оооо quattro oooo
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава е докато не я викне дървото при заледен път!
2
1
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
А на мен като си видя тревнозеления Москвич 412 и направо ми се завърта свят...
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Коце кметаКво искаш от градски джип /обикновено бял/. Карат го безсмъртни кифли /мъжки и женски/ по гладко.