Колите на Пътна помощ снабдени с GPS-и

Така закъсалите ще виждат къде е най-близката
4 юли 2018 08:22, Елка Василева
4
Колите на Пътна помощ снабдени с GPS-и
Снимка: архив, Булфото

Колите на пътна помощ ще бъдат снабдени с GPS, за да може всеки закъсал да види къде е най-близката, съобщава "Монитор".

Контролът върху пътната помощ ще се прилага от Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" (бившата ДАИ).

До момента към репатраците няма никакви други изисквания освен задължителна регистрация, която се води от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

Това са част от промените в Закона за автомобилните превози, обсъждани от няколко министерства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: GPSПътна помощрепатрак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Вредни са преди 5 години
JPS са нагло вредни анти човешки съоръжения.Ползват се от черни масови убиици за декодиране на човешката цивилизация.Експерти да огледат жертви на тази техника преди и след качване на такъв автомобил.вижда се увреждане по време на пътуването.Мой колега с JPS качи връх с Балкана и доведе черен видим убиец човеко подобен с него. виждаше се ясно като сянка.Записани са разговори проведени от него с негови колеги недалече/до 200 000 км/
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дето го е предложил, колко му е комисионната, от правилната фирма за GPS проследяване? Или това е държавна тайна. Гладни мишоци и некадърни на държавна хранилка.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В испания като се обадя за пътна помощ (на застрахователите, защото ми е включена в гражданската) и ми пращат едно СМС с препратка където мога да видя на живо къде е камиона , по кой път идва и колко време ще се бави.Така че е добро начинанието.