Новата Honda CR-V настъпва и в Европа

Кросоувърът се предлага с 1,5-литров бензинов двигател
Обновена: 12 юли 2018 19:22 | 12 юли 2018 19:22, Красимир Ангелов
6
Новата Honda CR-V настъпва и в Европа
Снимкa: Honda

Honda изкарва петото поколение на кросоувъра си CR-V и на пазара в Европа. Досега автомобилът се продаваше в САЩ и други страни по света. Заслужава да се отбележи, че европейската версия се отличава от американската както в интериора и екстериора, така и в техническо отношение.

На американския пазар петото поколение на Honda CR-V се появи през 2016 г., а година по-късно бе пусната в Русия и други региони. Плановете на японския производител по отношение на предишната версия се променяха няколо пъти, поради което новата генерация се появява в Европа едва сега.

Европейската версия на кросоувъра има малко по-различен екстериор и интериор в сравнение с американската. Автомобилът е получил по-различна радиаторна решетка, както и други дневни светлини в долната част на бронята.

Декорът в салона също е променен. Освен това седалките на втория ред са оформени по различен начин, появилила се и нови облегалки за главата. Автомобилът ще е достъпен за европейците и в 7-местен вариант.

Honda CR-V за Европа е оборудвана с 1,5-литров бензинов турбодвигател, който в съчетание с 6-степенната механична трансмисия осигурява мощност от 173 коня и 220 Нм максимален въртящ момент. При модификацията с вариатор показателите скачат на 193 к.с. и 243 Нм.

Версията с механична скоростна кутия е достъпна както с предно, така и със задвижване на четирите колела, а с вариатора - само с предно.

Още информация и снимки вижте в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: HondaHonda CR-V
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
абе ейй верно ли 1вото ЦРВ с масичката върти задницата по баира на сняг
5
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"американския им го затварят" явно не си прочел внимателно статията, именно това им е най-важният пазар, чак сега обръщат внимание на Европа. Дизайна е много приятен, но винаги бих предпочел Subaru.
4
2
 
20
 
! Отговори
CR-V преди 5 години
CR-V се произвежда и в САШ, и в Канада. Нищо не са им затворили.
3
12
 
5
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
хонда вече търси нови пазари, американския им го затварят
2
2
 
8
 
! Отговори
шофер преди 5 години
CRV до 2001 имаше масичка и беше много яка. Ама само с масичката. Иначе за зимъска врътка задница и върви само по равното. Ама безспорно беше здраво направена и за обслужване немаше ядове сравнена с останалите жълти коли.
1
0
 
11
 
! Отговори
Honda преди 5 години
Има ли масичка в багажника както старите версии?