108: Това са най-големите неудачници сред автомобилите!

Consumer Reports съветва потребителите кои коли на старо да избягват
21 юли 2018 16:28,
36

Subaru

Сред най-ненадеждните модели на марката Subaru влизат два автомобила - Outback (2008) и WRX/STi (2015). За японците резултатът не е лош, тъй като те продават в Щатите само 8 модела.

Снимка: Производителят

Американското издание Consumer Reports публикува годишната си класация за автомобили на старо, след като е проучило отзивите на повече от половин милион потребители.

В списъка влизат 108 машини от всички класове. Предлагаме ви масовите модели, които изданието препоръчва да се избягват при покупка.

Повече подобни новини четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Баси неудачниците преди 5 години
Ако имах парите с кеф бих си купил, на първо място хот-хеча Фокус РС 4х4 350 коня, но с кеф бих карал и Мустанг, Камаро и Корвет! Баси неудачниците, А!!! Тея американци са мъжки коли, не са за лигльовци с обезкосмени крака, за тях има Ауди/МБ/БМВ!
31
0
 
2
 
! Отговори
батка le chef преди 5 години
Па язе ше си пърпорим със Simca-та и хич ми не дреме за тия лакърдии, еле па хептен за модерните бангии дет ми ги фалят тука. Да живеят кифтаците и бирата...амин!
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четейки за Шевролет Камаро и Корвет се усъмних в истинноста на статията, а като стигнах до Форд, направо спрях да чета повече! Глупости на търкалета! Едни от най-продаваните коли са точно на Форд - Фиеста, Фокус, Мустанг! Всичките те са с рекордни продажби в класовете си-Мустанг за не знам коя поредна година вече, или доста добри продажби - Фиеста, Фокус! Ако бяха калпави, нямаше да се продават години наред толкова много! А и работя в рентакар където колите са главно фиести- никакви проблеми!
29
4
 
4
 
! Отговори
Нещастници преди 5 години
Видяхме колко са "лоши" американските автомобили.Сега е момента за статия за мега ладата супер спорт 120кс. вдигаща 100 за 15 сек. Ако ги дават без пари бих взел една.
28
0
 
8
 
! Отговори
Още преди 5 години
Поредната преписана статия.. ..Спрете се бе хора,това излезе преди 30-40 дена...Субару продава най много в Щатите!!!!
27
0
 
5
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
Статия съответстваща на интелектуалното ниво на НПО слугинажа. Каквото им кажат - това е.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за нас няма опасност да купим ни един от тях,първо са твърде нови за нас,второ, такива марки не караме,не сме толкоз ***
25
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като за американския пазар - нищо ново *** крайслер, шеви, форд световния *** фиатнай калпавите модели на мексиканския нисанизненада за мазда мх5 и прехвалените спортидж и туксон. удобно са скрили спонсора на холивуд - аудииначе мерц и лексус няма, няма и да има
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто безмислена статия!
23
17
 
11
 
! Отговори
шофер преди 5 години
И нито една няма от Светата Троица - ауди, БМВ и Мерцедес. Даже и това с туареците е по-скоро на база дизелгейт. Просто германската кола си е яка кола.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A членката на ЕС и НАТО България какви коли произвежда?
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че кое е хубавото - лада нива ли ?
20
1
 
7
 
! Отговори
Тон преди 5 години
Пак препис от класация правена за американският пазар. Различни автомобили от европейските, сглобявани масово в Мексико, Бразилия и САЩ, ненадеждни бензинови мотори поради странни изисквания(не строги, а странни).Фиат 500 е по-продаван от Мини Купър точно там. Европейските Фиатове се правят в Полша и при съседите в Крагуйевац, Сърбия - съвсем различна поточна линия и сглобка. Препишете някоя европейска статия да я (пре)прочетем и ние.
19
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждате ли - няма го в класацията ВАЗ! А вие все плюете ли, плюете...
18
4
 
13
 
! Отговори
Дидо преди 5 години
Ако Fiat 500 беше зле, нямаше 11 години след пускането му в производство да продължава да се продава толкова много и да е на първо място в сегмента си. Не става и ясно защо точно той е на снимката, при положение, че тази повече от съмнителна класация започва с други марки и модели.
17
3
 
4
 
! Отговори
В топ 10 преди 5 години
Няма Фолксваген? Явно е добавен от редакторчетата!
16
5
 
8
 
! Отговори
Лично мнение преди 5 години
Мазда CX 3 рулира! 3 години 0 проблеми. Уникална машина!
15
2
 
10
 
! Отговори
Бедняка преди 5 години
Стамате, прав си! Едното е американски, другото европейски вариант. Като американския е,разбира се,по-добри!Другия,дето пише,че французите правили любов...То една кола с любов се прави,не на 100 литра бира,и на 10 кила вурсчета...
14
2
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Чичо, Fusion и Mondeo са два съвсем различни модела на Ford.
13
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПредстави си, даже краварските трошки, които сдават багажа на 5000 км са по-зле от лада.