"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта

Руският модел приличал на пластмасова играчка за деца
21 авг 2018 13:15, Красимир Ангелов
380
"Автомобил за просяци"... Американци се гаврят с Лада Гранта
Снимка: АвтоВАЗ

На страниците на социалната мрежа Reddit, в секцията за автомобилни новини, се появи пост, в който американците бяха помолени да оценят външния вид на обновената Лада Гранта. Очаквано или не, оценките на американците бяха повече от подигравателни.

Един от потребителите отбеляза, че моделът на АвтоВАЗ изглежда като "макет на автомобил" или "като пластмасова играчка за деца".

Друг беше изненадан от цената на Лада Гранта FL. "Наистина ли струва 5500 долара? Това автомобил за бедните ли е? ", пита той изненадано.

В отговор друг потребител обяснява, че средно руснакът печели 11 000 годишно, а един американец - 45 000, така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ, но отбелязва, че това "далеч не е Honda Accord".

Като цяло, американците се обединяват в мнението, че Лада Гранта "изглежда както трябва да изглежда всяка евтина кола".

"В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите.

Още новини от света на автомобилите четете в AutoMedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
2
 
8
 
! Отговори
Шаман преди 5 години
До АнонименИ кой в германистан си е купил Додтч Чарджър Чалънджър и тн.Да не се окаже че Лада Нива са повече.
237
8
 
17
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Ладичката е супер!! "Свръх мощна " -80 к.с и пълна с екстри!! Има прозоречен климатик, чистачки и задна скорост! И навигация има-атласа от книжарницата!
236
11
 
4
 
! Отговори
рускиня преди 5 години
До Лада КРАНТААко се ометат "***" ,то има опасност, такива като тебе да продадат страната за пакетче чипс,като те гледам Ентелекта.Както гледам как си се наежил, може да помисли човекът,че мерцедес е българско изобретение, както и порше.
235
2
 
13
 
! Отговори
някой преди 5 години
руските коли верно за нищо не стават, ама за необятната им страна точно това им трябва - проста и евтина кола, там зад Урал може 1000 км да минеш без да видиш град или село, ако се строши трябва да можеш да я отремонтираш с тел, клещи и женски чорапогащник (който е шофьор знае за чорапогащника, а пишлегарите едва ли)
234
8
 
17
 
! Отговори
Лада КРАНТА преди 5 години
По една такава на *** и да се омитат от БГ...
233
17
 
17
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
На алкохолизирания мужик даже и тази сапунерка му е много.
232
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да,де ние можем да се смеем с картонените,дървени къщи в които живеят! Я да мълчат и те! С каквото се хвалят,обикновените им хора го нямат! Живот на кредит!
231
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро ще им приседне на тия дебелаци и тогава колата за бедни бързо ще им се стори Ролс Ройс.
230
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щото на свети наЙлон Мъск колите с различни врати ги доставят, ама понеже бокклукът си е наш, евроатлантически....тогава може.
229
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от какъв зор ми цитирате мнението ня някакви американски *** със затлъстял мозък относно руски коли?Цитирайте какво същите влюбени в себе си сви не казват за България.Ама не ви стиска нали?Ако вляза в цитирания сайт и пусна сто поста с хвалебствия за колата, ще ги цитирате ли тук? Не нали? Защото ви плащат само за заплювките.
228
4
 
11
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Анонимен 236"Защото в САЩ няма мита за автомобили, за това."Ама ние нали сме уж в ЕС и съвсем чинно и безропотно, съзнателно си затрихме къде нещо работеше ,за да им отворим ниша и хапваме колбаси направено от месо ,което е било забравено я в хладилниците на линия "Мажино", я в някой бункер от времето на фюрера.При това на атрактивни цени.Достигнахме съвършенството ,хем некачествено ,хем скъпо,хем трябва да им благодарим,коленопреклонно
227
8
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 5 години
Стига фантазирахте с тези 40-годишни лади, на едно загубено "Пунто" му препоръчват смяна на масло и филтър на 35 000 км и само го проверявам на първо число -винаги си е на ниво , а ладата трябваше да си носиш тубата с масло и да доливаш на всеки 5-600км ...
226
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВеселякТи американска кола виждал ли си?Корвет C5 от 90-те години с 5.7 мотор на магистрално каране с до 140 е по-икономичен от Лада 2107 с тази скорост.Ладата ако падне под 12/100 то пък на!*** с тази скорост харчи 10.5 и това двигател, който като му дадеш газ ти взима акъла!
225
8
 
10
 
! Отговори
68 преди 5 години
До всички фенове на лади и руски коли....колко от вас карате такива? То си е за подигравка, но американските коментарии ми се струват все пак мековати и не толкова остри. Докато руската допотопна индустрия освен *** и недоразумения друго не може да произведе.
224
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПЕНКОРезултата в рали Дакар е, че КамАЗ е победител с двигател Либхер, окачване Билщайн, скоростна кутия ZF и финландски диференциали.
223
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 235На хамереканците им трябват коли да натоварят цялото семейство със средно тегло на четиричленно семейство - 500 - 600 кила... Сериозно окачване им трябва! Явно японците са им схванали потребностите!
222
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 204Абе защо като толкова обичаме немците и ЕС немските производители на коли в България продават около 30% по скъпо отколкот в САЩ?Защото в САЩ няма мита за автомобили, за това.
221
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мухахахАма все още има 40 годишни лади по пътищата... Колко такива западни коли срещаш, дори мерцедеси!? Доказателство, че дрънкаш глупости!
220
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 187Голяма част от американците не могат да си позволят Лада, какво да говорим за Японска кола.Интересно!Обаче американския пазар поглъща 80% от японското производство на автомобили.Грийн такси преди години бяха поръчали 60 Тойота Приус ама чакаха, че японците едвам смогват да наваксат на поръчките в САЩ.Тойота, които произвеждат 10 милиона автомобила годишно едвам задоволяват търсенето в САЩ, ти обясняват как американците нямали пари за техен автомобил.Същото е и с ХОНДА.
219
4
 
21
 
! Отговори
Веселяк преди 5 години
И кой кара в Европа американска кола?! Харчи като змей и заема място за 2 коли на паркинга...