Made in China... Копие на Range Rover Sport

Все пак има и различия... основно под капака
5 сеп 2018 21:30,
16
Made in China... Копие на Range Rover Sport
Снимка: Zotye

Китайската компания Zotye, която се прочу със създаването на модели, много наподобяващи европейски модели, показа най-новия си автомобил - T900.

Азиатският всъдеход много напомня на новото поколение на Range Rover Sport, но все пак и различия. Китайското копие разполага с 8-степенен автоматик и 2.0-литров бензинов двигател с турбина, чиято мощност е 230 к.с. и 350 Нм. За сравнение, агрегатът, използван в новия Range Rover Sport, е 5.0-литров V8, развиващ 515 к.с.

Оказва се, че в T900 са използвани и елементи от други европейски модели. Арматурното табло наподобява MBUX на Mercedes-Benz, докато воланът, вентилационните отвори и формата на централната конзола приличат на тези в Porsche Cayenne.

Zotye T900 ще се продава само на местния пазар, като цената му ще започва от 23 432 долара. Това е близо 7 пъти по-евтино в сравнение с Range Rover Sport, чиято цена в Китай започва от 149 381 долара.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Great WallВече не за съжаление. Вече ги вкарват готови от Китай
14
2
 
11
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Могат правят а у БГ нивото е чУшКоПек
13
1
 
7
 
! Отговори
Провинциялист преди 5 години
А бре Волво не е ли китайско и въпросния Ренж ровър не е ли собственост на индийската Тата?
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно това копиране е най слабата черта на китайците. Хора без лице и мисъл. Не знам защо не искат да бъдат себе си и да създават нещо свое което ги устройва?
11
1
 
17
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Интересното е че никой не си търси правата в Китай.Това патенти марки лицензии...докато в Европа и Америка само фара да прилича на някой конкурентен модел започват да се съдят.
10
8
 
9
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Ако света спре да купува от Китай - ще стане едно много по-чисто и добро място за живеене
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да напомня на "експертите" , че преди петдесетина години така са се подигравали и на японците.
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се е разхождал по китайските улици знае. Само супер автомобили, обаче като погледнеш емблемата и те напушва смях. Всчко е под всякаква критика. Качество 0 и само по равното да се кара, че баирите голям зор, не достигат катърите.
7
3
 
4
 
! Отговори
Great Wall преди 5 години
Ами тук също се произвеждат китайски автомобили и то точно в северозапада.Има и джипки за шопите, и пикапи за селяните, и хечбеци за кифлите. Освен това имат и сертификат CE.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Копирайте, шшибаняци, създавайте още многотонен ***, всички се нуждаем от него като въздуха в дробовете. Страхотно щеше да е всеки един от нас - двата милиона в софия и поколенията ни - да разполагаме с джипка, но надали ще се случи, защото повечето шофери са фалирали.
5
7
 
29
 
! Отговори
Нека се погледнем преди 5 години
Ние дори не можем да копираме, а сме седнали да критикуваме. Дори пластмасовата капачка на вентила не можем да произведем.
4
8
 
25
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Аз очаквам с интерес тук да прочета коментари, оплюващи китайските автомобили, било то копирани или лицензни.Още повече ми е интересно, че коментарите са от хора, страната на които даже кибрит не е в състояние да произведе вече, а го вася от Пакистан.Обикновена игла за шиене, а и такива сложни изделия, като права лопата , вила , гаечен ключ, и други такива, са направо космическа технология сега у нас,да не говорим, за бръснарско ножче... Та, какво казвахте за китайските автомобили?
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В град Байу- чуан /ако така се пише на БГ/ съм виждал коли за който се правят там от по-малки заводи за вътрешния пазар. Примерно предница на Голф 4, а отзад като Опел Астра или пък предница Голф 3/ задница като на баничарка и съвсем друга емблема. Като ги гледаш извесно време се свиква. Не забравяйте, че в Китай са всички стари линии за Фолксвагените 1ва и 2ра серия и се правят двигатели и окачване по-стандарт евро 1 и 2. Като имаш ДВГ и задвижване е лесно да се правят и цели коли
2
8
 
31
 
! Отговори
До Гого преди 5 години
Толкова елементарен, обобщаващ коментар за най-голямата икономика в света, показва само ярко изразения недостиг на интелект на Гого.Да, вероятно има подобни копиращи, но Китай е уникална сила, с която тепърва ще се съобразяваме всички.
1
38
 
14
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Като не могат да измислят нещо сами смотаните китайци само копират. Това им е в гена.